Beşiktaş 1 - 3 Club Brugge

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş 1 - 3 Club Brugge


Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında konuk ettiği Belçika'nın Club Brugge takımına 3-1 mağlup olarak Avrupa defterini kapattı.
UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu rövanş maçında Beşiktaş, sahasında Club Brugge ile karşılaştı. İlk maçı evinde 2-1 kazanan Belçika ekibi, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 65.110 taraftar önünde oynanan karşılaşmadan da 3-1'lik üstünlük ile ayrıldı ve çeyrek finale yükseldi.

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada Beşiktaş, 48. dakikada Motta'nın ceza alanı dışından attığı harika gol ile öne geçti. Bu golün ardından ataklarını sıklaştıran Club Brugge, 61. dakikada De Sutter ve 79. ile 90 dakikalarda Mbombo'nun golleri ile Beşiktaş'ın umutlarını bitirdi. Öte yandan Beşiktaş'ta Olcay Şahan, 90+1. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Bu skorun ardından, Brugge çeyrek finale yükselirken, Beşiktaş'ın Avrupa macerası sonlandı.
UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final kuraları, 20 Mart günü TSİ 13.00'te yapılacak.

Brugge'ün bileğini Kartal da bükemedi
Belçika’nın Club Brugge takımı, bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde hiç yenilmedi. Beşiktaş'ı Atatürk Olimpiyat'ta da 3-1'le deviren Club Brugge toplam 14 maçta 11 galibiyet 3 beraberlik alırken bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 takım arasında yenilgisiz tek ekip oldu. (Şampiyonlar Ligi gruplarından gelen takımlar hariç)

Deplasmanda 17 gol attıClub Brugge bu sezon Avrupa Kupalarında deplasmanda 7 maç yaptı ve toplam 17 gol attı. Beşiktaş'ı 3-1 deviren Belçika ekibi, deplasmanda golsüz biten Torino mücadelesinde hariç diğer beş maçta da en az iki gol attı. Club Brugge bu beş maçı da galip bitirdi: Aalborg (3-1), Copenhagen (4-0), HJK Helsinki (3-0), Grasshoppers (2-1) ve Brondby (2-0).
 
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Bunların yapacakları iş bu kadar olur.
 


Üst Alt