eee okullar da açılıyo

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Ora içi koşullarım uymuyor :D

Mert

Mert

Üye
@Oğuzhan vay la daha dün burda ygs'ye çalışmaktan yılmıştık şimdi stajlar falan :D
@Revengeful ama istanbul'a gelirsen bi yüzünü görelim kanlı canlı. ilkokula gittiğim zamanlardan beri seni tanıyorum göremedim daha :d:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

Revengeful

Emekli Yönetici
@Oğuzhan vay la daha dün burda ygs'ye çalışmaktan yılmıştık şimdi stajlar falan :D
@Revengeful ama istanbul'a gelirsen bi yüzünü görelim kanlı canlı. ilkokula gittiğim zamanlardan beri seni tanıyorum göremedim daha :d:
İlkokul ha somuru:

Revengeful

Emekli Yönetici
Oğuzhan sen ben buluşalım ama cidden. Kafalar uyuşuyor gibi :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Aynen ya. Ygs falan yanında halt etmiş bu üniversite işlerinin. Yazın Ankara'da olup Sincan'a gitmek zorundayım. Gerçi iyi de oldu. Şöyle bir girmek lazım artık mesleğe.
Oğuzhan sen ben buluşalım ama cidden. Kafalar uyuşuyor gibi :D
Ne zaman istersen. :D Ama hep erteliyoruz bak iyi olmuyor. Sen, ben, Mert, Yunus hep beraber buluşalım dedik. O da yalan oldu.

• Beğen
Tepkiler: Mert
Mert

Mert

Üye
Mizah eğlencede mesaj kasardım ghkjghk . Bu arada o buluşma tatil harici olursa trip atarım :d:
Aynen ya. Ygs falan yanında halt etmiş bu üniversite işlerinin. Yazın Ankara'da olup Sincan'a gitmek zorundayım. Gerçi iyi de oldu. Şöyle bir girmek lazım artık mesleğe.

Ne zaman istersen. :D Ama hep erteliyoruz bak iyi olmuyor. Sen, ben, Mert, Yunus hep beraber buluşalım dedik. O da yalan oldu.
Hea buluşma vardı yalan oldu gitti hayatın çetrefilli kısımlarının yanında :D Biz lisedeyken sincan'a halısahaya giderdik maç sonu bedava oralet içerdik hey yavrum hey :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Mizah eğlencede mesaj kasardım ghkjghk . Bu arada o buluşma tatil harici olursa trip atarım :d:

Hea buluşma vardı yalan oldu gitti hayatın çetrefilli kısımlarının yanında :D Biz lisedeyken sincan'a halısahaya giderdik maç sonu bedava oralet içerdik hey yavrum hey :D
Ben ilk kez gideceğim. :D Oraya en fazla Elvankent kadar yaklaşabilmiştim bu zamana kadar. :D

Revengeful

Emekli Yönetici
17 yıldır Ankara'dayım, Elvankent'e gittiğimi hatırlamıyorum :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayır orada ne işin vardı yahu :D

Emre

Üye
2 ay sonra kapanacak ne açılması

Mert

Mert

Üye
Elvankent'e nasıl gidilir onu ben bimiyorum bile :D @Oğuzhan

Mert

Mert

Üye
Arkadaşım oradan ev tutmuştu. Bazı haftasonları gidip onda kalıyordum. :D

Banliyö var. :D Ben Hipodromdan banliyöye biniyordum. :D
oha o banliyö treni oraya gidiyor muymuş vay be :D şimdi duraklara baktım da valla sincan'la gazi mahallesi aynı hattın içinde olmamalı yaa :ehe

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
oha o banliyö treni oraya gidiyor muymuş vay be :D şimdi duraklara baktım da valla sincan'la gazi mahallesi aynı hattın içinde olmamalı yaa :ehe
Öyle valla. :D Çok farklı Ankara insanları gördüm o trende. :D

• Beğen
Tepkiler: Mert
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Mrb

• Beğen
Tepkiler: ModX ve AIS
ModX

ModX

Moderator
Hort

• Beğen
Tepkiler: AIS
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Banliyö falan kalmadı ya hep yıktılar. Sincan'a gitmedim staj işi orada yalan oldu Bilkent'e gittim yaz boyu. Elvankent'e fena bir yer değil demişim de mis gibi Bahçeli'de yaşıyorum bok yesin Elvankent. Eyyorlamam bu kadar.

Üst Alt