edwirdi arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solamente

Üye
Edwird ve dedesinin maceraları 2. bölüm

Forum renklendi yaaaaa süpersiniz dedem Durmak yok yola devam please :kop::kop::kop:

iremm

iremm

Üye
İlk başlarda niye yalan söyliyim komik gelmişti eğleniyorduk ama bencede bayatlamaya başladı bu konu, dozunu kaçırınca hoş olmyan saçma sapan şeyler oluyor ve bnce bu sitenin kalitesini düşürüyor. Olayın bu kdr saçma bir boyuta ulaşacağını tahmin etmemiştim açıkçası bilseydim ilk başta gülmek yerine direk olayın saçmalığından bahsederdim.Dikkatinizi çekerim bu konuyla alakalı 3 4 konu açıldı ve bu kdr hoşgörü suistimallerin daha da artmasına sebep oluyor konu dışı kısmı gereksiz msjlar kısmından bile daha gereksiz bir hal almaya başladı!

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
İlk başlarda niye yalan söyliyim komik gelmişti eğleniyorduk ama bencede bayatlamaya başladı bu konu, dozunu kaçırınca hoş olmyan saçma sapan şeyler oluyor ve bnce bu sitenin kalitesini düşürüyor. Olayın bu kdr saçma bir boyuta ulaşacağını tahmin etmemiştim açıkçası bilseydim ilk başta gülmek yerine direk olayın saçmalığından bahsederdim.Dikkatinizi çekerim bu konuyla alakalı 3 4 konu açıldı ve bu kdr hoşgörü suistimallerin daha da artmasına sebep oluyor konu dışı kısmı gereksiz msjlar kısmından bile daha gereksiz bir hal almaya başladı!
Kesinlikle !!

begümm

Üye
yok edwirdin dedesi,yok edwird dön geri, yok edwirdin wirdi bu ne ya :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
"Konu dışı"
Dede torununu "cep telefonu genel" bölümünde arasa idi muhtemelen hiçbirimiz arayışına tanık olamazdık, torununu bile göremezdik ama öyle olmadı, konusunu geldi konu dışında açtı. Olması gereken yerde!..

Bölümün amacını ve işleyiş şeklini çözebilmesi açısından teşekkür ediyorum dedeye...
http://www.maxicep.com/konu-disi/duyuru-46/ Foruma girdiği gibi duyuruyu okumuş olsa gerek :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
"Konu dışı"
Dede torununu "cep telefonu genel" bölümünde arasa idi muhtemelen hiçbirimiz arayışına tanık olamazdık, torununu bile göremezdik ama öyle olmadı, konusunu geldi konu dışında açtı. Olması gereken yerde!..

Bölümün amacını ve işleyiş şeklini çözebilmesi açısından teşekkür ediyorum dedeye...
http://www.maxicep.com/konu-disi/duyuru-46/ Foruma girdiği gibi duyuruyu okumuş olsa gerek :)

Bu duyuruya rağmen verilen tepkileri anlayamıyorum. Konu dışı, habertürkteki haberlerin açıldığı ve altına 20 kişinin teşekkürler yazdığı bölüm değildir.

Siteye kesinlikle bir hareketlilik katmıştır Edwird. Ayrıca bu bölümde her türlü sorununuzu paylaşabilirsiniz. Konu dışı, cep telefonu haricindeki her şey. Hayat şu bu...

c3r3n

c3r3n

Üye
hoşt onk
o mu koyacak benim adımı
hürmetsiz herif
o daha elcik gadarken ben okudum ezanı ona
adını da ben koydum

--------------- Ekleme ---------------

yau yog mu yavrumu gören
yok mu yerini bilen

Adını koyarken herhalde kulağına balgam kaçmış :ehe Sizi duyamıyor :kop:

MJ_furkan

Üye
edwird ! edwird ! edwird !:pro:

edwirdin dedesi

edwirdin dedesi

Üye
    Konu Sahibi
evladım biricik torunum neden gelmedin dünde eve
çok özledik seni
bekliyoruz akşsama
gelmezsen hiç tatmadığın zevkleri taattıracam sana
hadi torunum hadi evladım

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Dede senin torun bizde:)

Söyle ona diyor 1 milyar yollamaz ise gelmem. Adresi özelden vereçeğim.

punqermojo

Üye
sen öemedinmi edvid bize öle dedi :D:D:D:D::D hakiki edvirdi ::d:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Erol abi :ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Dede edwird senin sünnetsiz oldugunu söyledi sünnetsiz bi adam bana balgam atamaz dedi cıkdı gitti..

One907

One907

Üye
:d:

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Edwirdin bide ninesi çıksa gelse ne der sizce
Lan şaban evden edwirdi arayacam diye çıkdın burda karıya gızamı bakıyon seni sümüğe bogarım ha. hemen boşanıyoruz Ata sen avukatımsın tek çelsede boşa bizi. Mahkemeye leblebi getir yaznız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...