Ebuddy Ücret Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pbs_

Üye
    Konu Sahibi
Ebuddy Ücret Hatası
Vodafone hattım var ve 5800 kullanıyorum. Ebuddy programını Vodafone'un sitesinden indiremiyorum, desteklenen modeller yazıyor fakat indirme linki yok. Ben de Ebuddy'nin sitesinden indirdim. Fakat veri kullanımı dolayı ücret düşümü yaşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

sadem-

sadem-

Üye
Abee nasıl indirme link yok...telden Vodafone live'e giriyorsan anasayfa 'nin en altta site haritası var ona gir ve anlık mesajlasma diyor oraya gir ve indirmek için tıklayınız diyor... Sonra get.ebuddy.com 'a giriyor indir bu kadar...

--------------- Ekleme ---------------

Eğer telefonun desteklemiyorsa indir linki yoktur..

Pbs_

Üye
    Konu Sahibi
Abee nasıl indirme link yok...telden Vodafone live'e giriyorsan anasayfa 'nin en altta site haritası var ona gir ve anlık mesajlasma diyor oraya gir ve indirmek için tıklayınız diyor... Sonra get.ebuddy.com 'a giriyor indir bu kadar...

Dostum 5800 XM destekliyor.. Fakat ben dediğin sayfaya girdiğimde destekleyen modelleri gösteriyor ve hiçbir link yok..

celibar

celibar

Üye
vodafone zaten ebuddy'nin mobil sitesine yönlendiriyor.ebuddy'nin sitesine gir telefonuna uygun olanı indir.MSN yazıp 7048'e gönder.bağlantı noktası olarak MSN'i seç.

Pbs_

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, normalde telefon desteklenen modeller arasındaysa Vodafone'nin sitesinde indirme linki görünüyor. Desteklenen modeller arasında 5800 olduğu halde telefonumdan girdiğimde -desteklemeyen telefonlarda olduğu gibi- desteklenen modeller listesi çıkıyor. Hadi onu da geçtik, programı sitesinden yükledim ve kontör düşümü yaşadım. Acaba sorun nerde? Bileniniz var mı?

herocry

Üye
dostum bak bu kesin çözüm. 50 krşa günlük cepnet yap ABONE GUNLUKCEPNET yazıp "3636" gönder. istedeğini siteye gir istediğini indir. böylece daha verimli olur ve tasaruflu olur.

calypso16

calypso16

Üye
vodafon live ile bağlan denemek amaçlı bende de aynı durum oldu müşt.hizmtleri bu öneriyi söyledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt