eBuddy Mobile Messenger TR

Sponsorlu Bağlantılar

isidor bedri

Üye
.çmblk

ByCrAzY014

Üye
GusEl paylasım

erimmire

Üye
sureklımı 2 kontur yoksa ılk oldugu içinmı 2 kontur ? :(:(:(:(

izmir_man

Üye
teşekkürler

hakow

hakow

Üye
Saol Çok Güzel Bi program...

caner_1991

Üye
yürü len link bozuk indrmiyo kimi kandırıyosun sen

alicoan

Üye
ya ben avea 100mb internet yaptım facebook sohbet msn açık ben ne kadar konuşursam geçer 100mb tı

rezolar

rezolar

Üye
mms://canli.samanyolu.tv/stv arkadaşlar internet exploler yazın adres yazılan yere tv izleyin. Ücretsiz tv izleyin

redfire535353

Üye
arkadaşlar bunu cep telefonuma nasıl indircem

aldem

Üye
teşekkür

Touce

Üye
jar dosyası bozukk diooo

♥SE®ENITY♥™

Üye
tavsiye ederim güzel bir programdır

chaddan

Üye
vodafone mb hakkım var . kontürüm genede gider mi

poyrazalev

Üye
6300 zaten msn destekliyo vodofondan ücretsiz trcellden haftalık 7 kontürr

Tako3

Üye
vodafonlu olan arkadaşlar 8 tl ye abone aylikcepnet yaz 3636 ya gönder o zaman bedava oluyor tam 1 ay boyunca

s3rs3ri_1907

Üye
arkadaşlr benimde vodafone dan 840 cihaz kampanyasıyla bedava ibternet hakkım var. bunla msn e girerken "Airtime kullanılacak, airtime a bağlanmak ücretlidir" yazıo. faturama işlermi bu..
Cvp verirseniz sevinirim

eser04

Üye
vodafone mesenger kontor yemiyor

sado_152_

sado_152_

Üye
arkadaşalar beta da yazıyorum fakat gitmiyo bunun nedeni ne ola bilir analamadım daha önce gidiyordu vodafone kullanıyorum eski msn daha iyi bence bu msn bir halt anlamadım ben ya nedeyse hattımı değiştircem öyle canımı sıktı su msn resimli anlatımı yapacak kimse varmı allah rızası için

m.bulgur

Üye
türkcell de günlük 15 mb 0.50 kurş zaten nette ne kadar kullanım yaparsanız yapın :) ister ebuddy de isterseniz face.e resimli olarak girin farketmez :))

sirdas_28

Üye
ebuddy saatte iki kontör yiyosa öyle yazmış arkadaşın teki turkcell mesenger daha avantajlı haftalık 7-mi 10 mu neyse artık daha mantıklı :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt