Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eBuddy Mobile Messenger TR
Sponsorlu Bağlantılar
isidor bedri
Üye
.çmblk
ByCrAzY014
Üye
GusEl paylasım
erimmire
Üye
sureklımı 2 kontur yoksa ılk oldugu içinmı 2 kontur ?
izmir_man
Üye
teşekkürler
hakow
Üye
Saol Çok Güzel Bi program...
caner_1991
Üye
yürü len link bozuk indrmiyo kimi kandırıyosun sen
alicoan
Üye
ya ben avea 100mb internet yaptım facebook sohbet msn açık ben ne kadar konuşursam geçer 100mb tı
rezolar
Üye
mms://canli.samanyolu.tv/stv arkadaşlar internet exploler yazın adres yazılan yere tv izleyin. Ücretsiz tv izleyin
redfire535353
Üye
arkadaşlar bunu cep telefonuma nasıl indircem
aldem
Üye
teşekkür
Touce
Üye
jar dosyası bozukk diooo
♥SE®ENITY♥™
Üye
tavsiye ederim güzel bir programdır
chaddan
Üye
vodafone mb hakkım var . kontürüm genede gider mi
poyrazalev
Üye
6300 zaten msn destekliyo vodofondan ücretsiz trcellden haftalık 7 kontürr
Tako3
Üye
vodafonlu olan arkadaşlar 8 tl ye abone aylikcepnet yaz 3636 ya gönder o zaman bedava oluyor tam 1 ay boyunca
s3rs3ri_1907
Üye
arkadaşlr benimde vodafone dan 840 cihaz kampanyasıyla bedava ibternet hakkım var. bunla msn e girerken "Airtime kullanılacak, airtime a bağlanmak ücretlidir" yazıo. faturama işlermi bu..
Cvp verirseniz sevinirim
eser04
Üye
vodafone mesenger kontor yemiyor
sado_152_
Üye
arkadaşalar beta da yazıyorum fakat gitmiyo bunun nedeni ne ola bilir analamadım daha önce gidiyordu vodafone kullanıyorum eski msn daha iyi bence bu msn bir halt anlamadım ben ya nedeyse hattımı değiştircem öyle canımı sıktı su msn resimli anlatımı yapacak kimse varmı allah rızası için
m.bulgur
Üye
türkcell de günlük 15 mb 0.50 kurş zaten nette ne kadar kullanım yaparsanız yapın ister ebuddy de isterseniz face.e resimli olarak girin farketmez )
sirdas_28
Üye
ebuddy saatte iki kontör yiyosa öyle yazmış arkadaşın teki turkcell mesenger daha avantajlı haftalık 7-mi 10 mu neyse artık daha mantıklı