Ebuddy Mobil Msn Programı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
Ebuddy Mobil Msn Programı!!!
S40 kullanıcılarına özel bir MSN programı. Çok beğeneceğinizi umduğum için upload ettim. Birden fazla kişiyle konuşmaktan tutun, başkalarını engelleyebiliyor onları silebiliyorsunuz. Hem de türkçe dili ile daha da kullanışlı. Başkasıyla konuşurken diğer kişiden bir ileti geldiğinde telefonunuz sizi titreşimle uyarıyor. Ayrıca başkalarına da titreşim atabilme imkanınız var. Siz benden linki isteyeceksiniz meraklanmayın hemen veriyorum:

• Beğen
Tepkiler: yağızaygün, zaferc18, emre_-93_ ve 11 diğerleri

besyo_bora

Üye
süper bişi.. kullanıyorum devamlı

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
teşekkürler

aslan1965

aslan1965

Üye
evet çok hoş

esra_m_m

Üye
tskler bnm telefonumun usb kablosu yokta telefondan hangi adresten direk indirebilirim yada nsl tel. atabilirim yardimci olursaniz sevinirim tskler

efendiesmer

Üye
arkadaşlar ücretlendirme hakkında bilgisi olan war mı ucuz mu yani kntr bitmesin dan die

cingitas51

Üye
tesekürler

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Saol

Laz¥

Laz¥

Üye
BU program bambaşka

Doğan

Üye
teşekkürler :)

kiamono

Üye
ben bunu telfonuma attım fakat çalışmıyor nabıcam?

scrappyy

Üye
tşklere

sozler1981

sozler1981

Üye
arkadaslar cok kontor gidiyor ben denedimm

u_cosar

u_cosar

Üye
ben de kullanıyorum hem kişi bilgilerine bakabiliriz ayrıca resmimizi değiştirebiliriz ve titreşim dönderi alınabilir ve resim gönderiliyor

abuziddin kıllı

Üye
yha nasıl s40 bu bnm 6300 da çalışmıoooo...!

muhammetter

Üye
ya ben 6300 a yükledem baglanmadı ya onu nasıl halldecem btun ayarlarım da tam ?

murtimits

Üye
iyi bir program

s_kandemir_07

Üye
benim s 40 lardan 5200 var ama bir türlü bağlanamadım 10-20 dk bağlanılıyor diyo sonra bağlantı başarısız diyo yardımcı olursanız sevinirim

emrahsii

Üye
bende de çalışmadı ne ayak geçersiz uygulama yazıyor üzerinde kırmızı çarpı var :(

teoman323

Üye
valla paket aldım aveayım haftalık 5 mb 2günde bitti ebuddy emmdi.kanka msn varmıs daa ekonomikmiş amma oda benim 3500da çalısmıo

Takipçi Satın Al

Üst Alt