eBuddy messenger son sürüm (hemen hemen tüm telefonlar için msn )

Sponsorlu Bağlantılar

wertuy07

wertuy07

Üye
ewet super program

sabahattin34

Üye
emeğe sağlık

MicheLeNceLo

Üye
YAw aRKadasLar aLLa askIna NAsı kuruLuyO bu ebudyy nerDen ıNıIo Ya bıLEmedıM waLLA yaRdıMcı oLuN

young15

Üye
arkadaşlar ben pc ye indirdiw biri jad uzantılı, diğeri ise jar uzantılı... bundan sonra yapmam gerek ne? nasıl telefona atıcam?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
nokia kullanıyorsan jar uzantılıyı
samsung filan kullanıyorsan jad uzantılıyı telefona at. sonra yeni hesap oluştur de. bilgileri gir. önce ebuddy hesabı oluşturup ebuddy ye giriyorsun sonra Ayarlar kısmından Hesap Ekleye girerek isten msn ister facebook yada icq gibi hesaplarını buraya ekliyorsun. Aynı anda birden fazla ve farklı türde online hesaba girebilirsin yani.

aasi_lady

Üye
mrb ben samsung L760 kullanıyorum ve ebuddy yüklemek istiyordum bu program bu telefona olurmu ve internet pakete üye olmayı düşünüyordum aylık 100mb 30 kontor diye busekilde ne kadar msn acık tutabilirm ?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
bir ay açık tutarsın rahat merak etme :sn:
parmakların ağrıyana kadar da yazışabilirsin 100 mb ile :D

orion_man20

Üye
ebuddy i nokia 5800 telefonuma indirmeyi beceremedim bu site beş para etmio indir seçeneği yok

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
emegıne sağlık:oke:

alamut_1415

Üye
tesekur eline saglik

halil96

halil96

Üye
Teşekkürler...:oke:

flash_cem

Üye
pardon da ben telefona atınca icon u bulamıyorum açmak için :S yardım edin yaw

erendurakk

Üye
yaw indiremedim bi türlü ben

11122233345

Üye
nasıl ınıcek bu program arkadaslar

enzo78

enzo78

Üye
yeni telefonum için aradığım msn programımı nihayet buldum , çok kullanışlı bi uygulama , yalnız kullanırken çok kontör düşüyor , acaba mobil internet paketi mi almak gerekiyor , msn kullanırken hiç mi wi-fi den bağlanmayacak , bi türlü bağlanamadım da ...

enzo78

enzo78

Üye
nyse sonunda hallettım..bu arada tel numun klavyesını actıgımda ekran normal klavye hizasına dönmüyor..bunu nsl ayarlayabılırız :S

Kaan Kömürcü

Kaan Kömürcü

Üye
Aylik internet paketi gibi bisey yokmu 10.000 sms gibi?

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
teşekurler:bottom:

kutsal52

Üye
emeğine sağlık çok güzel olmuş sağol

copperfield

Üye
merhaba..
ben samsung b5722 kullanıyorum ama ebuddy ile bıturlu msn e baglanamıyorum...
bu konuda yardımcı olurmusunuz lutfen...

Üst Alt