ebay ya da amazondan telefon siparişi vermek

Sponsorlu Bağlantılar

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
ebay ya da amazondan telefon siparişi vermek
ben bi telefon alcam 4s tanıdığım amerikadan gelcekti ama bi sorundan dolayı gelemiyecek başka bi tanıdığım bulgaristana 3 haftalığına gitcek ordaki 4s fiyatları burayla aynı gibi bende diyorum ki amazon veya ebay dan 4s getirtsem tanıdığımın pasaportuna işletsem tel alabilir miyim o sitelerden

sataer

Üye
gümrük vergisi ödersin

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
pasaport işi olur ama bu aralar bu yurtdışı gelen tlflerden 100tl harç alma mevzusu var.bundan dolayı yurtdışından tlf alma ve pasaport onayı durdurulmuş diyorlar haberin olsun.

sataer

Üye
verirsin ama %20 gümrük vergisi ödersin 100tl de pasaport kaydı

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hacı gümrük vergisi derken 100tl harç derken yine aynı türkiye fiyatına 4s almış oluyorsun ki

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
amazon daha mantıkli.. Haa şayet sen bulgaristana kendin gidip alacaksan ona birşey diyemem.

sataer

Üye
bak amazondan al ama cihaz bulgaristana gitsin orda akraban alsın getirsin o zaman gümrük ödemezsin sadece pasaport ödersin

Matador03

Matador03

Üye
bana kalırsa burdan bir kere al tam al ;)

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
bak amazondan al ama cihaz bulgaristana gitsin orda akraban alsın getirsin o zaman gümrük ödemezsin sadece pasaport ödersin

onlar orda 3 hafta gibi bi süre kalcak o süre zarfında telefon onlara ulaşır mı

klongs

klongs

Üye
​ebayda sınır var 300 doları geçemiyorsun diye biliyorum

klongs

klongs

Üye
​amazonu bilmiyorum hiç alışveriş yapmadım orda

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
b.g. fiyatlarını bilen var mı sim kilitli fiyatını lütfen bilen yazsın

mega2

mega2

Üye
ülkeye siparişle sokman baya zor olur cidden vergi ve harç(bu konuda kesın bır bılgı yok) ödersen türkiyedekı fiyatına yaklaşır. bende italyadan galaxy getırtmeyi planlıyorum amazon.it den fıyatlara bakmıştım turkıyeye göre gayet uygun ama bırının gidip alması gerekıyor harc ödesen bıle yıne uygun oluyor ama ısın ıcıne vergı gırerse bir espirisi kalmaz.

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
ülkeye siparişle sokman baya zor olur cidden vergi ve harç(bu konuda kesın bır bılgı yok) ödersen türkiyedekı fiyatına yaklaşır. bende italyadan galaxy getırtmeyi planlıyorum amazon.it den fıyatlara bakmıştım turkıyeye göre gayet uygun ama bırının gidip alması gerekıyor harc ödesen bıle yıne uygun oluyor ama ısın ıcıne vergı gırerse bir espirisi kalmaz.

bencede en iyisi giden kişilere diyeyim onlar ordan alsın gelsin m-tel diye bi operatör var orda 673 diyo iyimi sizce sim kilitli

mega2

mega2

Üye
sim lilit konusunda pek bir bilgim yok ama kırılır sıkıntı olmaz. telefon fiyatı iyimiş. benimde takıldığım bir nokta olmuştu, amazon.it teki ürün fiyatları italyadaki mağaza fiyatlarıyla uyuşuyor mu acaba diye merak ediyorum.

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
sim lilit konusunda pek bir bilgim yok ama kırılır sıkıntı olmaz. telefon fiyatı iyimiş. benimde takıldığım bir nokta olmuştu, amazon.it teki ürün fiyatları italyadaki mağaza fiyatlarıyla uyuşuyor mu acaba diye merak ediyorum.

ben operatörün kendi sitesinden baktım

Üst Alt