ebay.com Hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Credit

Credit

Üye
    Konu Sahibi
ebay.com Hakkında...
Beyler telefon alacağım HTC EVO 3D. Ama türkiyedeki hiç bir internet sitesinde bulamadım ebay.com'dan almayı düşünüyorum nasıl güvenilirmi fikirlerinizi alayım

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Güvenilir ama kargo Hong Kong dan geldigi icin min 15 günden bir aya beklemen gerekir. Bu arada ödemeni paypal ile yap bisey olursa parayi alirsin ;)

Credit

Credit

Üye
    Konu Sahibi
Güvenilir ama kargo Hong Kong dan geldigi icin min 15 günden bir aya beklemen gerekir. Bu arada ödemeni paypal ile yap bisey olursa parayi alirsin ;)

Mesela teknosadan aldığım şekilde mi gelecek cihaz türkçe dil falan olacak mı pasaport kaydı olacak mı

- - - Eklendi - - -

Mesela teknosadan aldığım şekilde mi gelecek cihaz türkçe dil falan olacak mı pasaport kaydı olacak mı

MrTech

MrTech

Üye
Dil sistemde vardir fakat kayit sart olacaktir..

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Cihaz kutusu tam gelecektir. Ama arama vs 3g oldugu icin kayit gerekmektedir. Forumumuzda konular var ara

greenmile

greenmile

Üye
gümrükte kalacaktır hiç boşuna heveslenme cep telefonu,ateşli silahlar vs. gümrükte kalır.Ben devamlı dx,ebay gibi yerlerden alışveriş yapıyorum getireceksen göze batmayacak şeyler almalısın.

Credit

Credit

Üye
    Konu Sahibi
Tamam beyler vazgeçtim zaten yinede çok sağolun

Mert

Mert

Üye
gümrükte kalacaktır hiç boşuna heveslenme cep telefonu,ateşli silahlar vs. gümrükte kalır.Ben devamlı dx,ebay gibi yerlerden alışveriş yapıyorum getireceksen göze batmayacak şeyler almalısın.
+1

Çin'den free shipping ile sudan ucuza bir sürü şey alabilirsin. Daha geçen 8 dolara Türkiye'de 70 liraya patlayacak şeyler aldım :D

greenmile

greenmile

Üye
Bırde alırken takıplı kargo olmasına dıkkat edın takıpsız kargolar kaybolabılıyor.Ben suan takıplı kargom ayın 2sınde yurda gırmesıne ragmen daha ulasmadı ptt bu konuda sıkıntılı.

Bırde chına post yerıne hongkong post yada sıngapur post tercıh edersenız yurda daha hızlı gırebılır.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
zaten hong kong tan geliyo hongkong post la yolluyo ebay

restmod

restmod

Üye
Telefon gumrukte takilir alamazsin

THEMANCO

Üye
Arkadaşlarında dediği gibi gümrükte kalabilir.Ayrıca kayıt işi,kargo,dil falan ilave ücretler çıkaracak gelirse.Telefon daha pahalıya gelmiş olur.

Takipçi Satın Al

Üst Alt