easy wlan sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
easy wlan sorunu
Ben N97 Mini Kullanıcısıyım.

Wifi İle Ilgili Bir Sıkıntım Var..

Wifi İle Bağlanabiliyorum Bunda Bir Sorun Yok..

Wifi Taramasından Wifiye Bağlanıp Girebiliyorum Ama Internete Girerken Bana Hangi Bağlantıyı Seçmemi Sorunca Wlan Çıkmiyor .s.s Internet ve Wap Çikiyor.. Önceden Wlanda Çikiyordu .s

opera mobile ayarlarından bağlantıya geldiğinde easy wlan diye bi seçenek yok önceden vardı .s yani internete girmeye kalktığımda bana wifi ağı taraması yapmiyor.. önceden bağlanıpta kaydetmiş varsa onlara girebiliyorum kisaca wifi taraması yapip kaydediyorum ondan sonra giriyorum .s.s eskiden girerken tarama yapabiliyodum (hiç bir şeyde yok sadece opera değil.. Operayi söylememin nedeni easy wlan seçeneğinin yok olması.. Belirtmek istedim)

kisaca özet geçersek wifi ile internete girebiliyorum ama girebilmek için once telefona kaydetmesi gerekiyor wifi ağini yani internete girerken bana wlan seçeneğini sunmuyor.. 3 seçenek çikiyorya hani bağlanti seçerken wlan - internet - wap artik bu 2 seçenek internet - wap

yardımcı olursanız sevinirim

şimdiden teşekkürler

Ayarlardan önceliği wifiye ver. Ve hedeflerdeki operatör bağlantılarını sil.

ecel54

Üye
en üstteki wlan ağı araya tıkla bağlı olduğun ağdan bağlanır

Konu Sahibi
yok wlan bağlantıyı yapıyorum ama internete girerken bana seçenek sorduğunda wlan taraması seçeneğini sunmuyor önceden sunuyordu :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...