Earpod ve Galaxy S3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Krofessional

Konu Sahibi
Earpod ve Galaxy S3
Apple'ın yeni kulaklıkları galaxy s3 e uyar mı ne dersiniz beatsler çok pahalı oldugu için seçtim

Kerim.

Kerim.

Üye
3,5mm ise büyük ihtimal uyar.tabi denemek lazım

badmus

badmus

Üye
kerim'in dedigi gibi 3,5 mm'lik jak ise olur ama iyi ses kalitesi alamayabilirsin. Mesela ben nokia 5800'in kulakligini s3'e taktim ses cok kotuydu.

cliolar

Üye
s3 de %45 performans yazilimi war avrupa da bu bir yasa.ama sen bunu yuzde altmis yaparsan ki bn ole yaptim sesi gorursun niye yuzde yuz degil dersen kulaklik patlaya bilir beats falan olmali yuz yapabilmen icin.ve s3 de afibator cok kaliteli ses artiyo kalitede gram kotuleme yok.orj.kulakligiyla denendi

alikucuk

Üye
5800 ın kulakligini s3 goruyomu ilginc

- - - Eklendi - - -

Bide s3 um yazilim guncellemede hata veriyo %34 den sonra eror oluyo arkadaslar nasil yapa bilirim acil yardim

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
s3 de %45 performans yazilimi war avrupa da bu bir yasa.ama sen bunu yuzde altmis yaparsan ki bn ole yaptim sesi gorursun niye yuzde yuz degil dersen kulaklik patlaya bilir beats falan olmali yuz yapabilmen icin.ve s3 de afibator cok kaliteli ses artiyo kalitede gram kotuleme yok.orj.kulakligiyla denendi

nasil yapacagiz bilgi verirmisiniz?

navti

navti

Üye
yazilim guncellemeyi tavsiye etmem ama garantiden cikmayi goze alirsan custom rom kurabilirsin...

aleranol

aleranol

Üye
Yazılım güncellemeyi tavsiye etmemek :zuhaha: dostum onu alacağına cok daha iyi kulaklıklar var. Bende not2nin yaninda orjinal kulaklik çıktı ama benim 170tllik 40mm sürücülü canavar onun gibi 20 tanesini cebinden çıkarır. Butceni ve dinlediğiniz türü söylersen daha iyi kulaklıklar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt