Arkadaşlar bu oyun ekranın sensörünü kullanıyor telefonu sağa sola çeviriyosun direksiyon dönüyor ama oyunda bu sensörün ayar bölümünü ben bulamadım çünkü oyunu oynarken telefonu yan çevrili haldeyken tam ortalayıp tuttuğumda arabanın düz gitmesi gerekiyor ama ben öyle yaptığımda araba sola gidiyo araba düz gitsin diye telefonu yamuk tutuyom. Onun bi ayarı var mı?
Hocam süper bi oyun bunu bizle paylaştğın için çok çok teşekkür ederim.
Bide bişey sorucam hocam şu anda burada bulunan HD oyunlar dışında daha eklenmeler olucak mı olucaksada ne zaman olucak. Yeni oyunları dört gözle bekliyoruz.
Arkadaşlar bu oyun ekranın sensörünü kullanıyor telefonu sağa sola çeviriyosun direksiyon dönüyor ama oyunda bu sensörün ayar bölümünü ben bulamadım çünkü oyunu oynarken telefonu yan çevrili haldeyken tam ortalayıp tuttuğumda arabanın düz gitmesi gerekiyor ama ben öyle yaptığımda araba sola gidiyo araba düz gitsin diye telefonu yamuk tutuyom. Onun bi ayarı var mı?
O senin duruşundan kaynaklanıyordur . Dengeli durmuyorsun veya bi yerde düzgün oturup oynamıyorsundur . Ayrıca oyunun sensör ayarını yarıştayken sağ üst köşedeki durdurma bölümüne basarak üçüncü sıradaki OPTIONS tan TILT SENSITIVITY den ayarlayabilirsin . Tabi sadece hassasiyetini ayarlamış olursun . Bunun dışında sensör ayarı yok Shift ' te .
Yani ne kadar çok yükseltirsen o kadar az dönderirsin telefonu . En yüksekteyken çok az kıpırdatman bile Drift yapmana neden olabilir .
Arkadaşlar oyunda Drift görevleri var Londonda ve Chicago da 2 görev var Drift istiyor benden ama ben ikisinide yapamadım. Tam olarak bu Drift görevinde ne yapmamı istiyor ve bu oyunda nasıl drift yapıyoruz.?? Yardım Lütfen.
Arkadaşlar oyunda Drift görevleri var Londonda ve Chicago da 2 görev var Drift istiyor benden ama ben ikisinide yapamadım. Tam olarak bu Drift görevinde ne yapmamı istiyor ve bu oyunda nasıl drift yapıyoruz.?? Yardım Lütfen.
drift te özellikle virajlara girerken telefonunu aniden(epey bi hızlı) viraja doğru döndürerek yapılıyor. ben de epey aramıştım youtube den izledim sonunda