ea alan seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yagizbogac

yagizbogac

Üye
    Konu Sahibi
ea alan seçimi
ya arklar sizce eşit ağırlıkta en çok para getiren meslek ne seçebilirim nasıl olduğu hiç önemli değil paralı olsun yeter :) tavsiyelerinizi bekliyorum yorum yazarsanız sevinirim :) lütfen :):allalla:

legend5858

legend5858

Üye
bende bu sene girecem istediğim bölüm uluslarası ilişkiler üni biitnce diplomat gibi birşey oluyon yurt dısnda calısma imkanı buluyon maasa gelice en az 2.5 milyardan baslıyon ve gittikçe artıyor

yagizbogac

yagizbogac

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya gerçekten mi gerçekten süpermiş inş istediğin bölüm olur bende bu yönde tercih edebilirim bunu duydktan sonra belki :)

aLone

aLone

Üye
paraya göre meslek seçmen çok yanlış parasını değil kendisini sevdiğin mesleği tercih et

yagizbogac

yagizbogac

Üye
    Konu Sahibi
ya biliyorum ama paralı olduktan snra sevceğimden eminim :) bu devirde para olmadan sevdiğin işi yapsanda huzurlu olamıyorsun ki :(

aLone

aLone

Üye
bu kadar para hırsı iyi değil.ya meslekleri bak incele bi sevdiğin bi mesleğin maaşıda iyi olabilir belki

yagizbogac

yagizbogac

Üye
    Konu Sahibi
ya malum artık yaşam zorlaştı insanlar geçim sıkıntısında diyelim öğretmen oldum ayda 1000-1500 arası maaş alsa gene zor geçimleri bilmiyorum kim bende düşünüyorum ne olsa diye çoktandır ama bulamadım daha :S

aLone

aLone

Üye
bende eşit ağırlık öğrencisiyim bakcaz artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt