E72 sürekli internet bağlantısı isteme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sapphire_e72

Üye
    Konu Sahibi
E72 sürekli internet bağlantısı isteme
telefonum artık sürekli internet bağlantısı ister oldu.bütün işe yaramıycak erişim noktalarını kaldırdım.sadece vodafone internet kaldı ama sürekli internet bağlantısı istiyor.yardımcı olabilcek arkadaş nasıl çözebilceğimi veya ilgili konunun linkini atabilirse sevinirim.teşekkürler

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Tüm programların özellikle internet bağlantısıyla çalışanların güncellemelerini veya ayarlarını kontrol et ya da Herhangi bir programda son yaptığın işlemi hatırla bulacaksın..:spr
Format en son çözümdür. :lol

waycell

waycell

Üye
hangi durumlarda istiyor anlayamadım durup dururken istiyorsa bendede olmuştu hacklediğimden dolayı olmuştur düşüncesiyle formatladım.ama diyorsanki mevzu bu değil vodafone interneti tanımıyor sürekli arama yapıyor ozaman bağlantı ayarlarında 1. öncelikli yapacaksın onu sorun bunların dışında birşey ise aydınlat bizleri

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
kardeşim sorun e posta dan kaynaklanıyor.

sapphire_e72

Üye
    Konu Sahibi
durduk yerde istiyor bağlantıyı.bi seferde 4 defa art arda çıkıyo.sonra bi yarım saat sonra tekrar ekrana baktığımda yine aynı uyarı art arda.e-posta ayarı kurmadım hiç bide onu deniyeyim eğer çözüm olcaksa

----------Eklendi @ 21:53:59 ---------- Yazıldı @ 21:36:32 ----------

e-postada da internetle ilgili ayarları kapattım ama olmadı.erişim noktası olarak sadece vodafone internet kaldığı için zaten önceliği 1 de.başka neyle ilgili olabilir bilmiyorumki.internetle ilgili kurcalamadığım yer kalmadı nerdeyse bana göre

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
Sen yine eposta ayarlarını iyice kontrol et. Zaten eposta kullanmana gerek yok. Eposta uygulamasını bir kere açtın mı yetiyor ondan sonra e posta kurmasan bile bağlanmaya devam ediyor. Bende de aynı sorun vardı yapmadığım şey kalmadı hatta tele devamlı format çektim ve epostaya girilmesin diye kullanmadığım klasörlere taşıdım. Geçenlerde forumda E72 e posta sorunu çözüldü diye bir yere girdim Allah razı olsun paylaşandan hallettim. Hala cep telefonu genel bölümünde mevcut dediğim konu oraya bir bak. Son olarak google maps ve traveler programını kontrol etmende yarar var

Symbianist

Symbianist

Üye
Seni internete bağlayanin ne olduğunu öğrenmek için şu programı kur daha sonra da internet bağlantısını kes programı aç web mgr. yazan yere gir settingsteki off yazanı on yap daha sonra da bekle. Telefon kendiliğinden bağlandığında kabul et interneti sonra programa gir aynı yere orda now connected yazan yerde internete bağlı olan programlar görünür. Programda çok özellik var biraz karıştırınca da görürsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt