Telefon da DTMF gönderme sorunu var arkadaşlar. Bunu Nokia nın çağrı merkezide doğruluyor STS teknik servisleride. Bu telefonla Türk Hava Yolları yada herhangi bir havayolundan kredi kartınızla bilet alamazsınız. Kredi kartı bankacılık işlemleri yapamazsınızzzz. Telefon sesli yanıt sistemlerinde santral geçişlerini yapıyor ama güvenli şifreleme ortamında havlu atıyor.
Defalarca denedim uğraştım. Yazılım yenilemesi yapıldı Nakia tarafından ama nafilee... Yanımda ikinci bir telefon taşıyorum arkadaşlar. Bu tür durumlarda DTMF istenen durumlarda kullanmak için. DEfalarca uçak rezervasyonum iptal oldu. Ya Yüksek fiyatlardan yeni bilet aldım yada sonraki tarifelere kaldım. Bana pahalıya patladı NOKIA E72. Kimseye tavsiye etmiyorummm. Şarz süresi çok uzun gidiyor dedi satan Teknosa görevlisi. Evet kullanmayıp ta telefonun yüzüne bakarsanız 6-7 gün gider heralde amam. Üzerinizde taşıyınca 4 gün. Helede azda olsa konuşuyorsanız o halde 2 güne kadar düşüyor şarz ömrü. Bazan gelen aramalara kapatıyor kendi kendini. Fabrika ayarlarına geri dönünce düzeliyo sadece.