Telefon Tavsiyesi E72 kullanıcıları telefon hakkında yorumlarınızı bekliyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
E72 kullanıcıları telefon hakkında yorumlarınızı bekliyorum..
Arkadaşlar şu anda turkcell'in yaptığı kampanyalardan yararlanarak E72 almayı düşünüyorum. Telefon nasıldır? Şarjı ortalama kaç gün sürüyor? Genel görüşleriniz neler? Ben 5800 kullanıcısıyım dokunmatikten biraz sıkıldım QWERTY klavyeli telefon kullanayım biraz diyorum. :)

Not: Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunmayı borç bilirim.

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
Kardesim bak telefon 10 numara sedece sesi biraz az çıkıyor çunkü iş telefonu ama mesajlasma hız vs. hepsi sper sekilde olyr kameraya zaten soz yok ben almanı tavsiye ederim (: 2 ay once ben aldım cok memnunum kelimenin anlamıyla :) saygılar

tomri

Üye
ses kalitesi çok iyi değil ve ekran boyutu küçük bir iphone ya da 5800 n8 kadar olamaz ama mesaj konusunda çok kullanışlı bir telefon ben bu yüzden dokunmatik tercih etmedim ses kalitesini kulaklık kullanarak çözersin ekran boyutu konusunda kendine nasıl bir psikolojik destek sağlarsın orası bilinmez ama mesaj konusunda dokunmatiklerden rahatsızsan kesinlikle denemelisin. zarif harika bir kameası var ve pahalı :)

pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelikle yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim . :)
Evet telefonun ekranı biraz ufak ama görüntüsü çok güzel duruyor . Şahsen ben beğeniyorum bir akrabamda'da E71 var biraz kurcalama fırsatım oldu telefon güzeldi . Yani e72 ondan daha üstün özellikli olduğunu düşünüyorum . Şimdi önemli olan peder beyi ikna edebilmek . :D

Nokiazede

Üye
Telefon da DTMF gönderme sorunu var arkadaşlar. Bunu Nokia nın çağrı merkezide doğruluyor STS teknik servisleride. Bu telefonla Türk Hava Yolları yada herhangi bir havayolundan kredi kartınızla bilet alamazsınız. Kredi kartı bankacılık işlemleri yapamazsınızzzz. Telefon sesli yanıt sistemlerinde santral geçişlerini yapıyor ama güvenli şifreleme ortamında havlu atıyor.

Defalarca denedim uğraştım. Yazılım yenilemesi yapıldı Nakia tarafından ama nafilee... Yanımda ikinci bir telefon taşıyorum arkadaşlar. Bu tür durumlarda DTMF istenen durumlarda kullanmak için. DEfalarca uçak rezervasyonum iptal oldu. Ya Yüksek fiyatlardan yeni bilet aldım yada sonraki tarifelere kaldım. Bana pahalıya patladı NOKIA E72. Kimseye tavsiye etmiyorummm. Şarz süresi çok uzun gidiyor dedi satan Teknosa görevlisi. Evet kullanmayıp ta telefonun yüzüne bakarsanız 6-7 gün gider heralde amam. Üzerinizde taşıyınca 4 gün. Helede azda olsa konuşuyorsanız o halde 2 güne kadar düşüyor şarz ömrü. Bazan gelen aramalara kapatıyor kendi kendini. Fabrika ayarlarına geri dönünce düzeliyo sadece.

pasha14

pasha14

Üye
    Konu Sahibi
Telefon da DTMF gönderme sorunu var arkadaşlar. Bunu Nokia nın çağrı merkezide doğruluyor STS teknik servisleride. Bu telefonla Türk Hava Yolları yada herhangi bir havayolundan kredi kartınızla bilet alamazsınız. Kredi kartı bankacılık işlemleri yapamazsınızzzz. Telefon sesli yanıt sistemlerinde santral geçişlerini yapıyor ama güvenli şifreleme ortamında havlu atıyor.

Defalarca denedim uğraştım. Yazılım yenilemesi yapıldı Nakia tarafından ama nafilee... Yanımda ikinci bir telefon taşıyorum arkadaşlar. Bu tür durumlarda DTMF istenen durumlarda kullanmak için. DEfalarca uçak rezervasyonum iptal oldu. Ya Yüksek fiyatlardan yeni bilet aldım yada sonraki tarifelere kaldım. Bana pahalıya patladı NOKIA E72. Kimseye tavsiye etmiyorummm. Şarz süresi çok uzun gidiyor dedi satan Teknosa görevlisi. Evet kullanmayıp ta telefonun yüzüne bakarsanız 6-7 gün gider heralde amam. Üzerinizde taşıyınca 4 gün. Helede azda olsa konuşuyorsanız o halde 2 güne kadar düşüyor şarz ömrü. Bazan gelen aramalara kapatıyor kendi kendini. Fabrika ayarlarına geri dönünce düzeliyo sadece.

Kardeşim kafamı karıştırdın tamda ikna olmaya başlamıştı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt