E72 ile sadece wifi'ye bağlanma nasıl yapılır ?

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
E72 ile sadece wifi'ye bağlanma nasıl yapılır ?
Yapmak istediğim şu : wifi kullanarak whatsapp kullanıyorum. Ama sorun şu : ne zaman wifi'ye bağlansam tarayıcı açılıyor. Ben sadece wifi'ye bağlanmak istiyorum nasıl yaparım ?

ismail

ismail

Üye
e tarayıcıdan çıkıver 5 saniye :allalla:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
wifiye ayarlardan bağlan

ismail

ismail

Üye
:allalla: benim tel E63.

Bende kesilmiyor diye biliyorum sende niye kesiliyo ki daha gelşimişi benim telin :allalla:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Aynen o.o ben şunu istiyorum : sadece wifi ye bağlanmak yada tarayıcıdan çıkınca bağlantının kesilmemesi...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bu seferde bağlantı kesiliyor.

olmuyoor. :) edit: olmamasından ziyade zaten ayarlardan bağlanılmıyorki wifi'ye :D
e71 kullanmıştım onda bağlantı ayarlarımı ne vardı yanlış hatırlıyor olabilirim ama tarayıcıya girmeden bağlanılıyordu hatırlıyorum.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
şu sorunu çözelim başka bişey istemiyorum. Hem haritalarıda kullanamıyorum bu sorundan dolayı.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
zaten whatsapp kapatılmıyor yani wifi bağlantısı koptuğu an operatörden bağlanır :hmmm

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
whatsapp'ı unut :D İstediğim şimcik şu : Sadece wifi'ye bağlanmak. Yani tarayıcıya hiç girmeyecek. Sadece bağlanacak ve hangi internet kullanan uygulama varsa wifiden kullanıcak haritalar dahil.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
o zaman telefonun internet ayarlarını sil internet ve vap'ı istesende girmez daha

dejavu178

dejavu178

Üye
benim telefon otomatik bağlanıyor. yani ekrandaki wlan ara kısmına tıklamadan.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Ohoo anlamıyosunuzki. Hiç bi program kullanmadan sadece wifi'ye bağlanmak istiyorum. Haritaları wifiden kullanmaktan bahsediyorum. Üstelik wifi'yi heryerde kullanmıycam ya facebook paketim var twitter pakedimde. ee o zaman wap ile internetsiz ne yapacam.

maxibrk

maxibrk

Üye
Telefonu hackleyip RomPatcher ile BlocGPRS yamasını bul forumdan aktif et. GPRS'e erişemez artık herhangi bir uygulama.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu hackleyip RomPatcher ile BlocGPRS yamasını bul forumdan aktif et. GPRS'e erişemez artık herhangi bir uygulama.

Tamamda gprste kullanıyorum facebook pakedim var.. Ama bi çare buldum :D Smart Connect uygulaması..

maxibrk

maxibrk

Üye
Şu yukarı doğru ikonu olan uygulamayı diyorsun galiba. O telefonun kendisinde var benim ama kullanmıyorum. Bir karıştırayım tam oalrak ne işe yarıyor belki hoşuma gider. :D

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
belki farklılık gösterir ama ben senin yapmak istediğini wlan sihirbazından yapıyorum direk(araçlarda,sorunu tam anlamamış olabilirim çünkü dediğim şey çok basit:D)bu arada whatsapp durdurulmaz diye bişeyler söylemiş arkadaşlar.birden çok yolu vardır büyük ihtimal ama ben netqin antivirüsün güvenlik duvarından whatsappı untrusted app(güvenilmeyen uygulama)listesine attığımda bağlanmasına imkan yok:)eğer tekrar kullanmak isterseniz de trusted app(güvenli uygulama)listesine atıp halletmiş olursunuz.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Şu yukarı doğru ikonu olan uygulamayı diyorsun galiba. O telefonun kendisinde var benim ama kullanmıyorum. Bir karıştırayım tam oalrak ne işe yarıyor belki hoşuma gider. :D

Wifi programı ; direkt olarak hedef noktası yapabiliyorsun. Çok güzel program. Bu arada whatsapp'ı wifi kapandıktan sonra tamamen kapanıcak şekilde bi program varmı ? şebeke kullanmasını engelleten bi program ??

O-Xan

O-Xan

Üye
Kardeşim aradığın şey programlarda saklı değil. Telefon aslında kendi otomatikmen Wifi'ye bağlandıktan sonra sağ üst köşede Veri işareti olacaktır (dört kare üzerinde kilit sembolü olması lazım bende öyle).

He telefonunun wifi ye bağlı veri akışını sağladığını nasıl görürsün? O sembolü gördükten sonra masaüstüne gel, kırmızı tuşa 2-3 saniye kadar basık tut ve hangi erişim noktasına bağlı olduğunu görürsün. Yani tarayıcı'dan çıkmakla alakası yok.

Ha bu da mı olmadı ? Bağlan tarayıcı ile, ardından WhatsApp'a bağlan, WhatsApp bağlandıktan sonra istersen kapa tarayıcıyı. Yada olmassa hep açık kalsın ne zararı var :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Batarya.

• Beğen
Tepkiler: maxibrk

Üst Alt