E72 haritalardan atıyor dokunmatik tuşu yanıp sönüyo

Sponsorlu Bağlantılar

hondaras

Üye
    Konu Sahibi
E72 haritalardan atıyor dokunmatik tuşu yanıp sönüyo
Dün en sonunda bende bir E72 alabildim . 1 gün olmasına rağmen telefondan beklenen verimi aldım. Sadece telefon Genpa çıkışlı olduğundan ve Turkcell reklamları olduğundan yazılım güncelleme yaptım . '2 sorunum var şu anda

1. Ortadaki dokunmatik tuşun ışıkları 25-30 snde bir yanıp sönüyo
2. Haritalara girmeye çalışıyorum. Girdikten 5 saniye sonra beni ana menüye geri atıyo.

Yardımlarınızı bekliyorum:allalla:

hondaras

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

jipox

Üye
ilk olarak aldıogına sevindim bie e 72 kullanısı tanımıs oldum sitede.ikincisi benımkıde yanıp sönüyor sanırım ben burdayım diyor:-)
benımkı harıtalara gırıyor hatta nokia nın sıtesinde free navigasyonu indirebili,yorsun indirdim kurdum kontor gıdıyor çalıştırınca kontor gitmeme yollarını sitede buldum uyguladım bir muddet gitmadi gayet güzel ama sonraları çalıstırdıgımda gps 'e baglanma sıkıntısı verıyor
GARMİN'i yükledim güzel ilk başta çalışıyor kontorde gitmiyor oda 10 numara fakat telefonun ekranı belli bir süre sonra kapanıyor yani sleep modu gibi oluyor işte ozaman garmin takılıyor ve kalıyor programı kapatıp acman gerekiyor ozaman ama yıne aynı şeyleri uyguladığımda aynıları oluyor şimdi başka navigasyon programları arayışındayım RAUTE 66,Sygic gibi onlarıda denicem ama GARMİN gibi olmaz sanırsam .

hondaras

Üye
    Konu Sahibi
Gps sorunu çözüldü. Nokiashopa götürdüm format atıp yeniden yüklediler.Nokia sitesinden update yapmamamı söylediler. %100 update yapmadığı için bu tarz sorunlar yaratabiliyormuş. Tuşlar yanıp sönüyo demiştim. O da bekleme modundan kaynaklıymış zaten . Ayarlardan düzelttim. Artık program yükleyip bilgisayar gibi kullanmak istiyorum bu telefonu. Öncelikle hard yada soft format değil , bizim bilgiğimiz , bilgisayarlara attığımız formatı nasıl atıyoruz_? Format attıktan sonra yüklemeyi nasıl yapıcaz?

Belki gerek olmadığını düşünüyosundur ancak benim yaşadığım gibi datalar zarar görünce ihtiyaç oluyo bu yönteme..

--------------- Ekleme ---------------

S60 3ncü Sürüm Özellik Paketi 2 (S60 3.2.3) nerden indirebilirim

hondaras

Üye
    Konu Sahibi
güncel

jipox

Üye
nokia shop'a ucret ödedinmi hondras kardeş

traje

Üye
bnde bugun bi e72 aldm ve ilk olarak bnmde dokunmatk tuşun yanıp sönmesi dikkatimi çekti ve karıştırdım telefonu ayarını buldum şimdi yanıp sönmuyor sizde yapmak isterseniz :
ayarlar-genel-kişiselleştirme-bildirim ışıkları-beklemede ışıgı kapalı olmalı

Üst Alt