E72 Güncelleme İle gelen Sorunlar Hakında..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Earthqquake

Earthqquake

Üye
    Konu Sahibi
E72 Güncelleme İle gelen Sorunlar Hakında..
nokiae72 surum 0031.0028 olan arkadaslar sakin telefonu guncelleme yapmasin ben yaptim yeni surum 051.018 ve bu guncelleme ile birlikde bir cok hata meydana gelmis durumdu java uygulamalar ve oyunlari acmiyor yukleniyor ama calistirmiyor,sonra mesaj geldiginde bildirim sesi yada titresim calmiyor kendi orjinalinde olan e_posta ve msn gibi uygulamalarda sorun cikiyor Ovi Storeden Yükledigim cogu program çalısmamaktadır.. daha onceki surumde olan yotube kalkmis simdilik bunlar ama once sunu nasil yapabiliriz eski versiyona nasil doneriz bunun bir yolu varmidir .. Telefoncularda Bu soruna care Bulabilirlermi acaba,

JayJayyy

Üye
hard formatı dene önce.

Earthqquake

Earthqquake

Üye
    Konu Sahibi
2 kez attım hard format ancak sonuc vermedıı ....

yafess

yafess

Üye
ben şikayet yazdım arladaşlar sizede link vericem oraya sizde yazın bu işi nokai cozmesi lazım

E72 Güncelleme İle gelen Sorunlar Hakında
nokiae72 surum 0031.0028 olan arkadaslar sakin telefonu guncelleme yapmasin ben yaptim yeni surum 051.018 ve bu guncelleme ile birlikde bir cok hata meydana gelmis durumdu java uygulamalar ve oyunlari acmiyor yukleniyor ama calistirmiyor,sonra mesaj geldiginde bildirim sesi yada titresim calmiyor kendi orjinalinde olan e_posta ve msn gibi uygulamalarda sorun cikiyor Ovi Storeden Yükledigim cogu program çalısmamaktadır

nokia bu konuya bu yazılım böyle diyor java destekli programlar çalışmıyor diyor

yanlız ovi magzasında halen java destekli programlar var ben anlamadım bu konuyu
nokiadan bu sorun için cevap bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

E72 Güncelleme İle gelen Sorunlar Hakında
nokiae72 surum 0031.0028 olan arkadaslar sakin telefonu guncelleme yapmasin ben yaptim yeni surum 051.018 ve bu guncelleme ile birlikde bir cok hata meydana gelmis durumdu java uygulamalar ve oyunlari acmiyor yukleniyor ama calistirmiyor,sonra mesaj geldiginde bildirim sesi yada titresim calmiyor kendi orjinalinde olan e_posta ve msn gibi uygulamalarda sorun cikiyor Ovi Storeden Yükledigim cogu program çalısmamaktadır

nokia bu konuya bu yazılım böyle diyor java destekli programlar çalışmıyor diyor

yanlız ovi magzasında halen java destekli programlar var ben anlamadım bu konuyu
nokiadan bu sorun için cevap bekliyorum

dikenn

Üye
Aynı sorun benim e52 de de oldu. Sürümü 051.018'e yükseltince java uygulamaları yüklenmesine rağmen çalışmıyor. KVK yada diğer teknik servisler istenirse ücretsiz olarak eski sürüme düşürüyorlarmış telefonu bugün bir uğrayıp görüşüceğim. Yapıyorlarsa gerçekten buradan bilgi veririm.

shufucck

Üye
aynı sorunu bende yaşadım son güncellemeyi yaptıktan sonra artık ebuddy,snaptu gibi programlar çalışmıyor bir çözüm bulabilen var mı bir önceki sürüme alamıyor muyuz?

afsindalgic

Üye
arkadaslar telefonun dilini ingilizce yaparsaniz butun programlar calisiyor.

emrdmr

Üye
arkadaşlar bulunduğunuz şehirde nokia shop varsa verin 1 saatte ücretsiz yazılımı attırın kurtulun ya nede böle sorunlar olsun ne başınızı ağırtıyorsunuz yeni yazılım gerçekten çok güzel telefon hızlandı performansı arttı valla

ferkan

Üye
denedinmiiide sölüyosun arkasaşım...ingilizce yapında oluyo diyosunnn

Earthqquake

Earthqquake

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaslar ingilizce yapinca calisiyo fakat dili ingilizceyken yukledigin programlar calisiyo turkcedeyken yukledin programlar gene calismaz ing yapin yukleyin programi sonra calistirin oluyo ben denedim.....

nazirhazir

Üye
arkadaş denemişki yazmış dostu bende dene dim veyazoyorum ingiliz ceye çevir proları yükle daha sonrada türk çeye çevirsende çalışıyo prolar

cskaa20

Üye
Arkadaşlar ben e72 kullanıyorum fakat telefonumda bır problerm var uygulamaları ve programları acmıyorr mı acaba ama hıc bır uyarı yada hata da yok basıyosunuz basıyosunuz ac dıyosunuz acılmıyo ne yapmam gerek bu sorunu yasıyan v

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt