E72 Güncelleme İle gelen Sorunlar Hakında Ve Şikayet Ettim Sizde Edin Ben !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yafess

yafess

Üye
    Konu Sahibi
E72 Güncelleme İle gelen Sorunlar Hakında Ve Şikayet Ettim Sizde Edin Ben !
E72 Güncelleme İle gelen Sorunlar Hakında
nokiae72 surum 0031.0028 olan arkadaslar sakin telefonu guncelleme yapmasin ben yaptim yeni surum 051.018 ve bu guncelleme ile birlikde bir cok hata meydana gelmis durumdu java uygulamalar ve oyunlari acmiyor yukleniyor ama calistirmiyor,sonra mesaj geldiginde bildirim sesi yada titresim calmiyor kendi orjinalinde olan e_posta ve msn gibi uygulamalarda sorun cikiyor Ovi Storeden Yükledigim cogu program çalısmamaktadır

nokia bu konuya bu yazılım böyle diyor java destekli programlar çalışmıyor diyor

yanlız ovi magzasında halen java destekli programlar var ben anlamadım bu konuyu
nokiadan bu sorun için cevap bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

ve şikayet ettim şikayet vara

Derdom

Üye
Java uygulamaları sorunu bende de var.

fearlesangel32

fearlesangel32

Üye
Nokia İle İlgilnen Kaynaklara Başvur.

ismailnayir

Kapalı Hesap
softformat, hardformat, yazılımı yeniden yüklemeyi ya da downgrade yapabilirsin; birisi çozüm olucaktır.

airex18

Üye
ben v53.01 yaptım geri donmek istiyorum 31.23 e nasıl yapcam v53 te türkce yoktu geri donerim diye yapayım dedim donemiyorumm

mdnhkn

mdnhkn

Üye
Dönemezsin.fakat cihazı hard format atarak belleği sıfırlarsan yani boş bir hdd gibi.ozaman diledğini yükleme şansın var bunun içinde boox cihazına ihtiyacın var.
Yeni yazılım çıkmasını beklicen üzgünüm

theemnt

theemnt

Üye
telefonun dilini ingilizce yapın sorun kalmaz java vs.ama ing yaptıktan sonra yeniden yükleyin

Emirhan79

Emirhan79

Üye
Maalesef sorunlar bu şekilde çözülmüyor ARKADAŞLAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt