E72 En Son Sürüm Yayınlandı! (071.004)

Sponsorlu Bağlantılar

Krutre

Üye
    Konu Sahibi
E72 En Son Sürüm Yayınlandı! (071.004)
Merhaba arkadaşlar.

Google ve burada epey arattım ama bulamadım. O yüzden konu açmak istedim.

Az önce E72-1 marka telefonumda "Yazılım Güncellemesi Var" uyarısı aldım ve yeni sürümü Wi-Fi ile kurdum. Gözle görülür bir değişiklik olarak sadece Uygulamalar menüsünde "Burada ve Şimdi" eklentisini gördüm.

Telefonumun hackliydi ve şu an aynı devam edip etmediğini bilmiyorum lakin yeni sürüme geçen arkadaşlar konu içerisinde gözünüze takılan yenilikleri paylaşırsa sevinirim.

İyi günler.

obenimdanam

Üye
mesajlar kısmında değişiklikler var.

umutgidik

umutgidik

Üye
Merhaba arkadaşlar.

Google ve burada epey arattım ama bulamadım. O yüzden konu açmak istedim.

Az önce E72-1 marka telefonumda "Yazılım Güncellemesi Var" uyarısı aldım ve yeni sürümü Wi-Fi ile kurdum. Gözle görülür bir değişiklik olarak sadece Uygulamalar menüsünde "Burada ve Şimdi" eklentisini gördüm.

Telefonumun hackliydi ve şu an aynı devam edip etmediğini bilmiyorum lakin yeni sürüme geçen arkadaşlar konu içerisinde gözünüze takılan yenilikleri paylaşırsa sevinirim.

İyi günler.
Dostum bendede Turkcell Kampanyalı E72-1 var ancak halen güncelleştirme yok diyor V54'te kaldım. Cihazım hacksiz. Ne yapmam gerek ciahz kodunumu değiştireyim?? Navifirm'dede product codem yok. :hmmm

Caliberwicz

Caliberwicz

Üye
arkadaşlar hack nedemek konuyu açarmısınız bilmeyen arakdaşlar için sanırım benim telefonum haçkli hiçbir güncellemeyi görmüyo ve yenı guncelleme yok diyo *#0000# yaptıgımda cok eskı bır surum gozukuyor ve son guncellemelerde guncellenmedi diyo lütfen yardım!!:ağlarım::ağlarım:

Krutre

Üye
    Konu Sahibi
Evet mesajlar kısımında değişiklikler varmış.

Duygu ikonları eklenmiş. Bugün farkettim.

@umutgidik forum içerisinde yanlış hatırlamıyorsam Turkcell kampanyalı E72 ler için orjinal rom atma vardı. Bulamazsan googlede E72 Turkcell Reklamlarını Kaldırma gibi bir arama yaparsan orjinal rom yukleyebilirsin. Daha sonrasında da SW GUNCELLEME kısımından yeni güncellemeleri takip edebilirsin.

@Caliberwic hack denen şeyin temel ve genel mantığı sertifika sorununu ortadan kaldırmak.Hacksizken sertifikasız yada sertifika süresi geçmiş uygulamaları yüklüyemiyorsunuz. Ama hacklenince her uygulama yüklenebiliyor. gibi gibi gibi...

aliozan48

Üye
Arkadaşlar nokiadan yeni versiyonun açıklaması şu şekilde;
Web adresi alanına entegre edilen web'de arama özelliği ve birden çok pencere için destek sunan yeni, daha hızlı web tarayıcısı
Size bulunduğunuz yer hakkında yerel hava durumu, bölgedeki filmler, restoranlar ve etkinlikler hakkında detaylar gibi anlık bilgiler veren Burada ve Şimdi uygulaması
Metin ve multimedya mesajlarında ifadeler kullanılabilir
Yeni Haritalar ve Ovi Mağaza sürümleri
Ovi Rehber kaldırılmıştır
Genel performans ve kullanım iyileştirmeleri

Arkadaşlar AYRICA 054 versiyon şuan yüklü fakat ne ovi nede ota'dan arattığımda 071.004 güncelleştirmesini bulamıyor herhangi bir hata almıyorum bulamıyor sadece ayrıca telefona hard formatta attım sorun hala devam ediyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

tuffrap

Üye
mesaj da renklı ikonlar eklenmıs , burada ve sımdı dıye bı program eklenmıs bırde gozume carpan uygulama acık bıraktgnda menuye grdgnde ustune gozuken ıkon yesıl bı renk almıs sık olmus baska bıseyde yok :)

aliozan48

Üye
Of çıldırmak üzereyim güncelleştirmeyi telefonum hiçbir yöntemde görmüyor. Lütfen yardımcı olun

tuffrap

Üye
kontrol panelı - telefon - cıhaz yonetıcısıne gır seceneklerden kontrol ettır bakalım faydası olucakmu ben bu sekılde yaptm...

casper_7

casper_7

Üye
ve tell sanırım daha hızlı calısıyor 054ten :D

kenanaba

kenanaba

Üye
nokia 6700s e kurdum yeni uygulamalar web tarayıcısı ve mükemmel bir rehber face ten arkadaşları eşleştirebiliyorsun resimleri rehberde görünüyor tel daha hızlı oldu

sonyerli

Üye
tesekkurler

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
Tavsiye Etmem Bu Sürüm Hacklenmiyor Maalesef Yada Günlerdir Ben Hackleyemiyorum.:(

ZLNN34

Üye
ben bu programı nasıl alabilirim?

ahmetucar0000

Üye
081.003 bu yazılım en son yazılım mı yoksa 071.004 mü son yazılım? :) Bende şuan 081.003 var

Üst Alt