E72 Ekrana Bir şeyler Oldu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emresenosun

Üye
    Konu Sahibi
E72 Ekrana Bir şeyler Oldu..
Nokia E72 kullanmaktayım.Bir süredir telefon ekanının rengı soldu bazen eski haline geliyor bazende ekran hıc gorunmeyecek hale gelıyor..Ekran ışığı titriyor.Sorun nedir ? Nasıl çözebilirim ? Teşekkürler.

bountykiller

bountykiller

Üye
Nokia E72 kullanmaktayım.Bir süredir telefon ekanının rengı soldu bazen eski haline geliyor bazende ekran hıc gorunmeyecek hale gelıyor..Ekran ışığı titriyor.Sorun nedir ? Nasıl çözebilirim ? Teşekkürler.

ekran filminde hafif bir yırtık olabilir yada soket hafif çıkmş olabilir. Yazılımsal olacağını sanmam. Telefonu salla , sallarken ışık düzelirse soket yada filmden olduğunu sökmeden anlayabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: emresenosun

emresenosun

Üye
    Konu Sahibi
ekran filminde hafif bir yırtık olabilir yada soket hafif çıkmş olabilir. Yazılımsal olacağını sanmam. Telefonu salla , sallarken ışık düzelirse soket yada filmden olduğunu sökmeden anlayabilirsin.
Telefonu salladm ama birşey olmadı

- - - Eklendi - - -

Telefonu salladm ama birşey olmadı

gerci sallayınca daha da bozuluyor..

- - - Eklendi - - -

up............

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
​yüksek ihtimalle arkadaşın belirttiği gibi ekran filmi hasar görmüştür..

• Beğen
bountykiller

bountykiller

Üye
kesin fiyat veremem ama maximum 50 tl olur.

- - - Eklendi - - -

kesin fiyat geldi. ekran orj 23 tl . Yan sanayi 15 tl.

• Beğen

emresenosun

Üye
    Konu Sahibi
kesin fiyat veremem ama maximum 50 tl olur.

- - - Eklendi - - -

kesin fiyat geldi. ekran orj 23 tl . Yan sanayi 15 tl.
teşekkür ederim dostum cok sagol :) yani adam 30 üstü derse yaptırmayayım...

bountykiller

bountykiller

Üye
teşekkür ederim dostum cok sagol :) yani adam 30 üstü derse yaptırmayayım...

adamın 30 üstü demesi mantıklı aslında . Onun kirası elektriği ... Var. Bende öyle sorunlar olmadığı için düşük fiyat veriyorum. Hangi ildesin ?

• Beğen

emresenosun

Üye
    Konu Sahibi
adamın 30 üstü demesi mantıklı aslında . Onun kirası elektriği ... Var. Bende öyle sorunlar olmadığı için düşük fiyat veriyorum. Hangi ildesin ?

Adanadayım kardeşim...

Haztam

Üye
Bende de n72 vardı aynı sorun bende de vardı sonra bir gün ekran komple gitti ben de üstelemedim babam bozuk diye 5 tl ye sattı sonradan öğrendim ekran kartından kaynaklandığını boşu boşuna sattım fıstık gibi telefonu bence hemen yaptır kıymetini bil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt