e71kullanıcıları lütfen bakın bi cevap yazın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neron71

Üye
    Konu Sahibi
e71kullanıcıları lütfen bakın bi cevap yazın
millet ben e71 alalı 2ay oldu genel olarak memnunum telden ama kulaklıktan ekolayzer ayarları farkedilmiyor,hoparlörden bile bas hissedilirken orijinal kulaklıktan hiçbir ekolayzer ayarı farkedilmiyor.bütün e71cihazları mı böyle yoksa bitek benim e71im mi :(

neron71

Üye
    Konu Sahibi
millet bişey yazıverin ama

barangemis

Üye
benim kulaklıkda da öyle, muhtemelen telefonla değil, kulaklıkla alakalı bir durumdur bu. zaten ses seviyesi olarak da oldukça az çıkıyor. sesi çok çıkmadığı için ve kulaklık iyi olmadığı için baslar hissedilmiyordur muhtemelen.

ben de bir şey sormak istiyorum, ekranı temizletmek için kendimiz mi açmak zorundayız ön kapağı? nokia shop'larda açarlar mı yoksa?

ysgul

ysgul

Üye
evet kulaklıklar çok kötü ama unutmayın ki telefonumuz e serisi.müzik performansı amaçlanan bir seri değil.

barangemis

Üye
evet işte müzik dinlemek asıl amaç olmadığı için bassla filan uğraşmaya çok gerek yok.

peki kapak açtırma olayını nokia shoplarda yaptırabilir miyiz, ve ön kapağı açmak için ücret alırlar mı? cihazı kendim sökmek istemiyorum çünkü

neron71

Üye
    Konu Sahibi
nokia servislerde açtırabilirsin başka servislerde de açtırabilirsin ancak cihaz garanti dışı kalır.ücret konusuna gelince..o da elemanın insafına kalmıştır sonuçta 'işçilik' adı altında ücret talep etme hakkı vardır

muratyanik_61

Üye
herkesin teli öyle, ttpod programını yukle ordan müzik dinle, ozaman bası açabilirsin

neron71

Üye
    Konu Sahibi
benim kulaklıkda da öyle, muhtemelen telefonla değil, kulaklıkla alakalı bir durumdur bu. zaten ses seviyesi olarak da oldukça az çıkıyor. sesi çok çıkmadığı için ve kulaklık iyi olmadığı için baslar hissedilmiyordur muhtemelen.

e71ime kulaklık dönüştürücü aldım ve eldeki philips stero kulaklığı taktım sonuç aynı ekolayzerde tık yok.ama telin hoparlör süper yine bası da veriyo rocku da..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt