E71 youtube sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

realwolf35

Üye
    Konu Sahibi
E71 youtube sorunu
arkadaslar e71 telefonum var. youtube guncellemesını yaptım. Ama su anda medya bolumundekı youtube ıle gırıs yapabılıyorum. Goruntu baya bı kotu gosterıyor ve her vıdeoyu acmıyor. Onceden dırek sıteden baglandıgım zaman real playera aktarıyordum. Goruntu baya ıyı gelıyordu. artık normal sıteden otomatık olarakta acmıyor. Ama su anda avea ınternet ıle baglandıgımda vıdeoları acmıyor. Modemden baglantı oldugunda real player dırek acıyor. Ama ısın ters yanı normal sıte acmıyor.

Nasıl cozebılırım bılen eden?

serkanoloji

serkanoloji

Üye
sanki aynı sorun bendede var.

Symbianist

Symbianist

Üye
youtube programını kullanarak izlesen olur mu ? indirmek istersen de başka bir yöntem var.

bertasticaret

Üye
aynı sorun bende de var arkadaslar tel i guncelledıkten sonra youtube a gırıyor ama vıdeoyu real den ızleyebılıyorum daha once dırekt ızlıyordum ne oldu bılmıyorum bılen varsa yardımcı olsun lutfen

Symbianist

Symbianist

Üye
yav direkt izlemek için program var işte.

Fiqo34

Üye
nasil olcak bende de ayni sorun war.realden izleyebiliyorum sadece

realwolf35

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın dostum. goruntu kalıtesı bıraz berbat olsada tekrar ızleyebılıyorum. Guncellemeden sonra bı ara calısmıstı ama sonradan tekrar calısmamaya basladı. Sımdı ındırdım. Tesekkurler. =)

BrainFree

BrainFree

Üye
arkadaslar e71 telefonum var. youtube guncellemesını yaptım. Ama su anda medya bolumundekı youtube ıle gırıs yapabılıyorum. Goruntu baya bı kotu gosterıyor ve her vıdeoyu acmıyor. Onceden dırek sıteden baglandıgım zaman real playera aktarıyordum. Goruntu baya ıyı gelıyordu. artık normal sıteden otomatık olarakta acmıyor. Ama su anda avea ınternet ıle baglandıgımda vıdeoları acmıyor. Modemden baglantı oldugunda real player dırek acıyor. Ama ısın ters yanı normal sıte acmıyor. Nasıl cozebılırım bılen eden?
Benim tel E63 ama E63 ile E71 in sistemleri aynı olduğu için cevaplayacağım.Kardeş sen o telefona hard format at bence youtube felan zaten teferruata giriyor. Realplayer neyine yetmiyor hem de avea orada kötü çekiyo olabilir başka hat tak dene felan forumu böyle şeylerle meşgul etme pratik ol :)(hard format: telefonu kapat * a bas aynı zamanda 3 e ve tamam tuşuna bas ve hepsini basılı tutarken telefonu aç kartvizitler simde deilse gider hafıza kartına dokunmuyor.)

Takipçi Satın Al

Üst Alt