E71 wlan problemi ! Basit birşey olsa gerek ama bir türlü çözemiyorm...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grkn__

grkn__

Üye
    Konu Sahibi
E71 wlan problemi ! Basit birşey olsa gerek ama bir türlü çözemiyorm...
Arkadaşlar nokia E71 kullanıcısıyım ve telefonumdan gayet memnunum ki bir özellik dışında (kamera sesleri) telefonumu seviyorum. Neyse sorunum şu ki geçen günlerde en son güncellemesini yaptım ve şuanki sorunum telefon tuş kilidi olsun olmasın sürekli ufak bi uyarı yazısı geliyor 'WLAN AĞI BULUNAMADI' diye bazende bulunan bikaç WLAN ağlarını gösteriyor, ne yaptıysam kapamasını beceremedim 2-3-4-5 dakika aralarla bu yazıların gelmesinden bıktım, aynı sorunu yaşayan veya sorun yaşayıpda düzeltebilen banada yardımcı olsun lütfen. Şimdiden teşekkürler... :islik

julesbas

Üye
bende aynı sorun var mam b en genelde seside kullandığım için ses rahatsız etmiyor ayrıca güncelleme yapmışsın hangi versiyonu yükledin be 410.10.020 versiyonu yüklendi ama ingilizce oldu ingilizce kullanıyorum şuadan

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
WLAN AĞI BULUNAMADI, wlan taramasını kapatman lazım

grkn__

grkn__

Üye
    Konu Sahibi
bende aynı sorun var mam b en genelde seside kullandığım için ses rahatsız etmiyor ayrıca güncelleme yapmışsın hangi versiyonu yükledin be 410.10.020 versiyonu yüklendi ama ingilizce oldu ingilizce kullanıyorum şuadan

400.21.013 yüklü bende bu versiyondan önce böyle bi şey yoktu, ayrıca wlan taraması felan kapalı :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt