E71' video izleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Sinan***

Üye
    Konu Sahibi
E71' video izleme sorunu
arkadaşlar web'teki videoları izleyemiyorum. flash lite 3'ü bu siteden indirdim yüklemedeyken şunu diyor 'yüklenemiyor bu bir dahili bileşen' bu sorunu nasıl cozebilirim?

• Beğen
Tepkiler: Round-Saturn, avramit ve servet59

huseyinalkan

Üye
Merhaba
skyfire adlı browser ı kullan. sorunun sanırım o şekilde çözülebilir.

Sinan***

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim, acaba indirme adresini verebilirmisin?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Skyfire forumda yok mu?

Sinan***

Üye
    Konu Sahibi
buldum ama kullanması cok zor. yazı yazmak ı i yazıyorum 1 cıkıyor. videodan ses alamıyorum biraz sorunlar var tabi:)

Gospadi

Gospadi

Üye
skyfire ben denedim yukledim ama ses cıkmıyor denemedigim kalmadı...baglantı wifi super ucuyor hersey ok ama ses yok..heryere baktım 6 tusuna bas dendi bastım 0 a bas dendi bastım.yeni surumu yukledim 13041 mi ne olanı ama ses sorunu duzelmedi..

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
e71 te video izlenilebiliyor diye duymustum istersen bide sürüm güncellemeyi dene

erengelebek

Üye
ben E71 kullanıyorum, yasaklı olan hani şu girmediğimiz youtube sitesinden video izleyebiliyorum, ama izlemiyorum :D yasak ya hani, neyse skyfire dan izleyebilirsin skyfire ın kendi sitesinden indir, yalnız sürümünü yükseltme sanırım bir sonraki sürümü düzgün değil ben yükselttim çalışmadı geri düşürdüm. haaaa gel gelelim sen internetten online film izlemek istersen işte bak ben onu yapamadım, yapan varsa sölerse bende ona teşekkür ederim, canlı tv maç falan izleyebiliyorum, youtube falan izlenebiliyor, fakat online film izleyemiyorum.

sakarakın

Üye
Ya agalar bendede skyfire hafıza dolu dıyo kapanıor n80 icın daha dusuk bır versıyon yok mu

erengelebek

Üye
skyfire da da online film izlenmiyor ki , onun dışında heryere girebiliyorum ama online film dizi izlemek mümkün değil

erengelebek

Üye
arkadaşlar abim 5800 aldı, flash lite 3.1 gerekli , flash lite 3.0 var E71 de ve diğer telefonlarda 3.1 in V5 ler için bulabiliyorum V3 yada daha aşağısı için bulabilen varsa paylaşırsa sevinirim .

ayolacar

Üye
çok teşekkür ederim günlerdir arıyordum ssağolun

sagolash

Üye
smdi cozum skyfire mi vdeo izlemek icinn

militancasevmek

Üye
Ben tam çözemedim... Video izleyebiliyorum ama sesi çıkmıyo.. Onu nasıl halledicez...

Yardım lütfen

hldundemir

Üye
mrb araakadaşlar bnde e71 kullanıcısıyım facebook taki ve webdeki videoları izleyemiyorum flash player güncellenmesi gerekiyor dio adobeye gidiyorum seçeneklerde telefonuma uygun programı bulamıyorum skyfire haricinde tavsiye edebilceğiniz yada adobe flash player güncellemesinin nasıl yapıldığını çözen birileri varmı? yardımlarınıza şimdiden teşekkürler

erkanaksoy67

Üye
programı bulmakta emegı gecen herkese tesk. ederim

dreamhause

Üye
e 71 de facebook da video izliyorum ama ses sorunu bendede vaR yardımm.. ltfen

mira09

Üye
sitede SkyFire Varmı ? :(

sleeptravel34

Üye
arama motoru ne diye icad edilmis anlamadim he kullansaniza arkadaslar...ayrica cep telinden nokia ovinin orjinal sitesine gidin orda skyfire war zate ucretsiz olarak

cihankaradas

cihankaradas

Üye
Arkadaslar ben skyfireyi bulup indiremedim yardım edin lütfen e71 kullanıyorum

--------------- Ekleme ---------------

E71 skyfire indiremedim yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

Skyfireyi bulup indirdlm fakat yüklerken hata oluşuyor sebebi nedir skyfire 1.5 ve 2.0 versiyonlarının ikisinide denedim aynı hatayı aldım yardım edin lütfen !

Üst Alt