E71 ve TTnet wifi servisi bağlantısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..::MAFIA::..

Üye
    Konu Sahibi
E71 ve TTnet wifi servisi bağlantısı
E71 im ile ttnetin beleş wifi servisine bir türlü bağlanamıyorum :(. sorun nette baktıklarımdan farklı. hani şu sertifika ayarı yüzünden ttnet giriş ara yüzü gelmemesi değil. bende o ekran geliyor kullanıcı adı ve şifremi vs giriyorum ama "bir hata oluştu" vari ( yani tam yazanı bir ara yazacağım) bir hata alıyorum.
telefon sürümü:
510,21,009
19-03-2011
RM-346

yani telfonla şu ekranları görüyorum

bu ekrana kullanıcı adı ve şifremi giriyorum( ki ikisininde doğruluğunu bilgisayardan teyit ettim.

ama en son gelmesi gereken kullanıcı bilgisi ve kullanılan süre ekranı yani sisteme giriş yaptığımın ekranı gelecek yerde hata veriyor.

E71 i ile bu servisten sorunsuz yararlanan var mı?

Kefelon

Üye
aynı sorun bendede vardı şöyle düzelttim sen gene normal gir o gene hata versin sen orda bekle resimde işaretlediğim yere bas tekrar gir şifreni felan bide öle dene bende öle yaptım ama ilk önce herzamanki gibi hata versin sonra dediğim yere basıp gir her girişinde böle yap yoksa açılmıyor olursa iyi kullanımlar ama mutlaka olur çünkü bende olan hatanın aynısını anlatıyorsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: ..::MAFIA::..
sagopa63

sagopa63

Üye
Bu neye yarıyor anlatırmısınız bende e71 kullanıyorum ve evde ttnet var şimdiden teşekkürler

Üye
    Konu Sahibi
şuan ttnetten giriyorum sağol kardeş

Kefelon

Üye
ne demek görevimiz :)

Bu neye yarıyor anlatırmısınız bende e71 kullanıyorum ve evde ttnet var şimdiden teşekkürler

kardeş tttnet kulanmakla alakalı bişey değil ttnet wifi noktaları var evin onlardan birne yakınsa ttnet in kullanıcılarına hediye dk veriyo sende girebiliyosun normal evdeki bağlantıyla alakası yok :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt