e71 v400 helloox hack sorunu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemyk

Üye
    Konu Sahibi
e71 v400 helloox hack sorunu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
konuyu yanlış biryere açtıysam özür dilerim. sorunum daha once v400 olarak helloox 2 ile hack yaptıgım ve hiçbir sorun yaşamadığım e71 telefonumu hard format attıktan sonra bir türlü hack leyemiyorum. helloox2 yi yükleip çalıştırdıktan sonra unpacking yazıyor ve orda kalıyor. bir türlü çözemedim lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler...

haqqus

haqqus

Üye
aynı proyumu kullanıosun hellox ların bazıları hatalı oluo cihazla uyusmuo bi kaç hellox sürüm dene olmazsa bi daha format bas zaten yapacak baska birşeyin kalmıyor

canali1

canali1

Üye
arkadaşlar ben sorunu hallettim .
çözüm: e71'i ilk olarak güncelle
sonra
helloox v2.03 'ü
yükle.
ama v2.04 yükleme
eğer yinedonarsa restart at hemen helooxu çalıştır olacağıa %100 eminim çünki ben daha yeni yaptım...

devinaski

Üye
aynı e71 tıpkısını aynı sorun bende de var kardeşler.formattan sonra hack olmuyo moving installerde takılıyo.rompatcherle carbidle erişimi açmaya çalıştım kale gibi olmuş açılmıyo.acaba sertifikayı mı tazelemek lazım.arkadaş hallettim diyo ama aynısın yaptım olmuyo.bana başka bişey önerin.teşekkürler.

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]arkadaşlar bende de olmuyordu ama sağolsun arkadaşın biri s60v3 oyunlar kısmında e63 ve e72 için ngage 2.0 uygulaması paylaşmış. Denedim oldu. Orada helloX uygulaması var onu deneyin. Telden giriyorum link falan veremedim.[/SIZE][/COLOR]

waycell

waycell

Üye
en güzeli root sertifikalı hellox 2.2 bu arada helloxu kurduktan sonra hacklemeye çalışın olmayacaktır teli kapatıp açın ve deneyin genelde bu şekilde olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt