Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
e71 telefonum bozuldu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koberke07
Üye
Konu Sahibi
e71 telefonum bozuldu
merhabalar e71 telefonum şarjı bittiği için kapandı ve daha sonrada açamadım tuşuna bastıgımda siyah bi ekran geliyor sonrada kapanıyor yardım edin lutfen telefoncuya goturmek son çarem
El~PisToLeRo
Üye
Bataryanın ömrü bitmis olabilir.Batarya bitmis diyorsun sonrasında batarya doldu mu peki.
Yazılımsal bir sorun var ise format at düzelir bi ihtimal..
Ama batarya konusunda emin ol bence.
koberke07
Üye
Konu Sahibi
batarya doldumu derken su anda sarja taktım hala o siyah ekran gozukuyor yane yazılımsal bi sorun varsa nasıl halledebilirim peki ??
waycell
Üye
teli kapat şarj etmeye çalış bu arad hafıza kartınıda çıkart 10 dakika sonra bi aç bakalım açılıyormu açılmıyorsa phoniex ile ölü telefon yazılımı atmalısın
usb aygıtıyla taktım telefonu gormuyor bi anlıgına goruyor sonra bağlantı kopuyor
El~PisToLeRo
Üye
Görmez çünkü telefon kapanıyor arkadasım.Bataryanin dolu oldugundan emin ol.Dolma simgesi çıkmıyorsa baska bi batarya deneyiver..
koberke07
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefonun durumu su anda bole sizce bataryadan dolayımıdır resimdeki şeklinde bi 20 sn durup kapanıyor şarja taktığımda biraz daha uzun sure ole kalıp kapanıyor
El~PisToLeRo
Üye
Bir servise vermende fayda var.Bataryadan olabilir çünkü bittiginde sorun çıkarmıs ve telefon sarja taksan bile sarj almıyor gibi görünüyor..
koberke07
Üye
Konu Sahibi
servise gotursem kaca patlar peki batarya değişimi değil ama normal bi tamir