e71 Navigasyon Bağlantısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DarkWeder

Üye
    Konu Sahibi
e71 Navigasyon Bağlantısı
Arkadaşlar bu yıl başı vatan computerden e71 aldım. GPS kaydı için götürdüm tamam yapıldı dediler. Fakat Şuan Hiçbir şekilde ovi maps ile bağlantı kuramıyorum :S sağ alttaki uydu işaretinde sürekli sarı bi işaret yanıp sönüyor.Çözümü bilen varmı lütfen yardım edin...

Teşekkürler...

waycell

waycell

Üye
ayarlar>genel>konumlama>konumlama yontemlerine gel.sebekeden kullanmak istiyorsan sebeke tabanliyi istemiyorsan yardimli ve tumlesik gps i isaretlemelisin gps kullanmak icin acik alanda olmalosin.baglanmasi biraz uzin surebili

DarkWeder

Üye
    Konu Sahibi
dediğiniz gibi zaten ama bugun parkın ortasında 15 dk bekledim sabit şekilde yinede bağlanmıyor :S

loverman41

loverman41

Üye
usta tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bu aletler e71 e72 vs navigsayon uydusunu internetten buluyor yani uydunun konumu bulması için ilk bir internete bağlanması gerekiyor yoksa telefon 1 saat te beklese aynı yerden uyduyu bulmadı ilk internetten konumlama sunucusunu bulup interneti kapatırsın navigasyonu kaatmadığın veya uydunun konumları değişmediği sürece yararlanabilirsin bu aletlerde dahili navigasyon var ama uydusunu bulamıyor işte nokia.) naparsın atsan atılmaz satsan kıyılmaz.)

serdar_ist

Üye
slm 1 hafta sonra ayvalıga gitcem yoları bilmiyom e 71 tlfundan navıyle faydalnmak isityom navi sehir icin bi sorun yok gayet iyi calışıyor ama şehir dısından biyer yazınca rota hesaplanmadı veya bulunmadı diyor sehir dışına cıkcam bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirm şimdiden tşkr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt