oguzzz52 Üye şöyle anlatayım telefonundaki tüm veriler gider bu attığın yazılımla. Telefon ilk alındığı gibi olur kod 12345 olur - - - Eklendi - - - mesela ben bu sayede arkadaşın telefonundan Turkcelle ilgili tüm veriler silindi - - - Eklendi - - - dediğim konulardaki anlatımları uygula sorun kalmaz. Tabi bunlar için pcye ihyacın var.
şöyle anlatayım telefonundaki tüm veriler gider bu attığın yazılımla. Telefon ilk alındığı gibi olur kod 12345 olur - - - Eklendi - - - mesela ben bu sayede arkadaşın telefonundan Turkcelle ilgili tüm veriler silindi - - - Eklendi - - - dediğim konulardaki anlatımları uygula sorun kalmaz. Tabi bunlar için pcye ihyacın var.
loley00 Üye Konu Sahibi Pc sorun değilde güvenilirmi peki tele zarar gelmez eminsin dimi kendi biriktirdiğin parayla alınca böle olumuş :-)
Pc sorun değilde güvenilirmi peki tele zarar gelmez eminsin dimi kendi biriktirdiğin parayla alınca böle olumuş :-)
oguzzz52 Üye o konuda detaylı bilgiye sahip değilim ancak sürekli kilit kodu soran E63e uyguladım sonuç olumlu
loley00 Üye Konu Sahibi e64 için sorduğunda 112 yap ara kapat gidiyor sorması - - - Eklendi - - - e63 pardıon
eeenzo Üye beyler E71 icin gzl birkaç program solermısınız eyelenceli ve yararlı guzel proramlardan..
Legendary. Üye eeenzo' Alıntı: beyler E71 icin gzl birkaç program solermısınız eyelenceli ve yararlı guzel proramlardan.. Genişletmek için tıkla ... Yanlış yer E71 için: Symbian S60v3 Uygulamaları Symbian S60v3 Oyunları Symbian S60v3 Temaları Burdan bulabirsiniz..Ayrıca eğer telefonunuzu hac.klediyseniz program yüklerken sorun olmaz.Ama öyle bir şey yapmadıysanız(Benim gibi )Signed olanlarla idare ediceksiniz.
eeenzo' Alıntı: beyler E71 icin gzl birkaç program solermısınız eyelenceli ve yararlı guzel proramlardan.. Genişletmek için tıkla ... Yanlış yer E71 için: Symbian S60v3 Uygulamaları Symbian S60v3 Oyunları Symbian S60v3 Temaları Burdan bulabirsiniz..Ayrıca eğer telefonunuzu hac.klediyseniz program yüklerken sorun olmaz.Ama öyle bir şey yapmadıysanız(Benim gibi )Signed olanlarla idare ediceksiniz.