E71 İçin Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapxpress

rapxpress

Üye
    Konu Sahibi
E71 İçin Acil Yardım
Arkadaşlar bu ihtiyacıma yada sorunuma çözüm bulabilirsem çok iyi olucak. O yüzden yardım dileniyorum. (: e71 e uyumlu internete ihtiyaç duymadan (çevrimdışı çalışabilen) metin çeviri yapabilen bi translator program ihtiyacım var. Kelime değil cümle çevirmesi önemli ve türkçe ingilizce, ingilizce türkçe modları olması kafi. diğer dillere gerek yok. Bi fikri olan yada bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. teşekkür ederim. (:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
böyle bi programı bulabileceğini pek sanmıyom Allah yardımcın olsun

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Şu an PC için böyle bir program bulunmakta , fakat Mobil yazılım olarak şu an böyle bir uygulama yok

rapxpress

rapxpress

Üye
    Konu Sahibi
benimde pek umudum yok zaten ama.. ):

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Google transtlator ü kullan opera mini ile çok güzel.

tarkos74

Üye
bende acil yardım istiyorum lütfen!! e71 kullanıyorum.facebook taki videoları izlemek için adobe flash player kur diyor yapamadın nasıl kuracağım veya bu videoları izlenek için başka bir program acil lazım yardımcı olurmusunuz

--------------- Ekleme ---------------

e71 için internetten video gösterme sorununu çözen varmı arkadaşlar.lütfen acil yardım edermisiniz!!!!

yavuzsarica

yavuzsarica

Üye
Arkadaslar Nokai E71 den anlamayanlar yazmassin lütfen.
Arkadasim ben sana yardimci olacagim.
Nokia hatta ücretsiz ve süper calisan kendi Programi var.
Menüye girdigin zaman Office de olan bir Program dir.
Evet Türkce Ingilizce ve tersi yok ama onu indirmeside Nokia ana sayfasindan ücretsiz bir Sertvice dir.
Evet arkadaslar lütfen Telefonlardan anlamadinizmi lütfen yazmayalim buraya .
Iyi günler..
Sorusu olan yazabilir

kurtmaker

kurtmaker

Üye
Arkadaslar Nokai E71 den anlamayanlar yazmassin lütfen.
Arkadasim ben sana yardimci olacagim.
Nokia hatta ücretsiz ve süper calisan kendi Programi var.
Menüye girdigin zaman Office de olan bir Program dir.
Evet Türkce Ingilizce ve tersi yok ama onu indirmeside Nokia ana sayfasindan ücretsiz bir Sertvice dir.
Evet arkadaslar lütfen Telefonlardan anlamadinizmi lütfen yazmayalim buraya .
Iyi günler..
Sorusu olan yazabilir

Merhaba,
Evet E71 in içinde arkadaşımızın da dediği gibi telefonda mevcut, ilk aldığımda sadece İngilzce-İngilizce vardı, Türkçeyi de indiridim, şimdi Türkçe-İngilizce, İngilizce-Türkçe kullanabiliryorum.
Gayet de güzel bir program :oke:

İyi Forumlar.

erengelebek

Üye
bende diğer arkadaşaın sorununa çözüm yazayım belki girip bakar aslında çok basit skyfire indireceksin kendi sitesinden bedava zaten kesinlikle izlenebiliyor hatta maçları , canlı tv , online film izleme bile yapabiliyorsunuz. wi-fi olan bir yerden telefona yada herhangi bir pc den indirip telefona aktarıp kurabilirsiniz, çok kullanışlı, arayüzü opera gibi kaliteli değil ben amaaaaa youtube a girme de dahil bütün video flash siteler yada videolar afedersin ot bok herşeyi izleyebiliyorsun, pc de nereye giriyorsam e71 imle de girebiliyorum

erengelebek

Üye
yazımdan bazı kısımlar eksilmiş, amaaa dan önce bence olacak diğeri sanırım adminler tarafından silinmiş, orda anlatılmak istenen kibarca kıl tüy herşeyi izleyebiliyorsunuz anlamında

devils_arek

devils_arek

Üye
ben bugün hafıza kartımı şifrelemeye bastım denemek amacıyla ve şifrelerken kartı çıkardım %6 civarındayken çok yavaş yapıyordu çünkü kartımı nasıl şifresini açıp yeniden kullanıcam bilen varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt