E71 hafıza kartı sorunu lütfen bakın kafayı yicem:((((

Sponsorlu Bağlantılar

savage87

Üye
    Konu Sahibi
E71 hafıza kartı sorunu lütfen bakın kafayı yicem:((((
e71 telefonum var,4 gb lık hafıza kartı aldım,2 ay falan kullandım,ama şimdi görmüyor,kartı takıyorum hiç ses seda yok,baska bi tele takıorum hafıza kartı orda calısıo hafıza kartında sorun yok,baska bir hafıza kartını telefonuma takıorum oda calısıo telefonumdada sorun yok,sadece kendi hafıza kartımı kendi telefonum görmüyor,bu nasıl bişeydir ben anlamadım:(((,hafıza kartına tele format attım,herşeyi denedim yok bi değişiklik yardım lütfen

kol@j

kol@j

Üye
hafıza kartını formatlamayı denedin mi?

sd okuyucuyla bilgisayardan formatla
telefonuna tak kapatıp aç
bir den olmaz sa "fix" programından geçir

--------------- Ekleme ---------------

bak burada fix programının linki var

gerçi amacı farklı ama format çekip yeniden yapılandırıyor
kapasite artıyor gerçekten
sen bi de hafıza kartına uygula inşallah olur

http://www.maxicep.com/symbian-destek/1-gb-hafiza-kartini-2-gb-yapalim-118011.html

işte bu linkten

savage87

Üye
    Konu Sahibi
formatladım,hafıza kartınıda telide formatladım işe yaramıo,fix porgramıda işe yaramadı:((((

rapman

rapman

Üye
telefonunun hafıza kartı giriş yerinde problem olabilir.başka bir kart takmayı denedin mi ?

savage87

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım yazdığımı okumadınmı?telefonuma baska kart takınca okuyor?benm telin okumadıgı 4gb kartı baska bi telefona takınca oda calısıo-sorun benim tel ve 4gb hafıza kartım arasında:D

mhmtyn

Üye
hafıza kartına şifre koyduysan ondan olmuştur bende aynı sorunu yaşadıım... şifreyi kaldırınca problem bitiyoor..

haqqus

haqqus

Üye
hp usb disk storage format tool Kullan arkadasım nette turkceleride mumkun bende ddun yasamısdım aynı sorunu bi kaç sahde card readere takınca tel gormez oldu pc gormez oldu kartı onla formatladım duzeldi

mavisecki

mavisecki

Üye
sıfreyı nasl kldrcaz pekı

crazyy_blackk

Üye
telefon hafıza kartını bıcımlendırdıgınde sıfre kalkıyo

huter

Üye
içideki Bilgiler silinmeden Biçimlledirme şanşımız varmı?

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Hayır tabiki . Biçimlendirmede zaten direkt bilgileri siler. (hafıza kartını sat. Üstüne para ekle al bitane yeni bunuda ssorun mu yapıyorsun yaa)

Üst Alt