E71 güncelleme yaptım kilit kodu soruyor?

Sponsorlu Bağlantılar

antbyotic

antbyotic

Üye
    Konu Sahibi
E71 güncelleme yaptım kilit kodu soruyor?

E71 güvenlik kodunu sıfırlamak için güncelleme yaptım. ekranda sürekli kilit kodu sormaya başladı yardım edin arkadaşlar! nasıl düzeltilir?

sasa30

Üye
arkadasım ben de dun guncelleme yaptım aynısı bendede oldu sen sorunu duzelttınmı

gunesh_74

Üye
arkadaslar ben de ayni sorunla karsilastim..acaba bir cozum bulabildiniz mi?

antbyotic

antbyotic

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kendim bir çözüm bulamadım servise gittim ve güncelleme sonrası güvenlik kodu sormaya başladı dedim sorunu hallettiler.

Muza

Üye
12345 yazın olur.

onurkuru

onurkuru

Üye
benden de telefon kilit pasif edilmiyor kısa çözümü var

antbyotic

antbyotic

Üye
    Konu Sahibi
telefonu benden önce kullanan arkadaş değiştirmiş ve unutmuş o yüzden dediğin geçerli değil kardeş

--------------- Ekleme ---------------

12345 yazın olur.

telefonu benden önce kullanan arkadaş değiştirmiş ve unutmuş o yüzden dediğin geçerli değil kardeş

Esendağlı

Esendağlı

Üye
unlockME yazılımını deneyin arkadaşlar..

bortakakrep

Üye
kılıd kodu 12345

shadowdancer35

shadowdancer35

Üye
sanırım unlokme daha eski telefonlar için birde e71 de güncelleme sonrasında peydah olan güvenlik kodu sorunu telefona yükleme yapılmasınada engel!

sorunumu çözdüm nemesis ile :)

wazdano

Üye
kardeş kendim bir çözüm bulamadım servise gittim ve güncelleme sonrası güvenlik kodu sormaya başladı dedim sorunu hallettiler.

aynı sorun bende de var ... aynı gün hallettilermi sorunu ? bizim kendi yapabileceğimiz birşeymi acaba

birde hangi servise götürdün telefonu , ben telefonun faturasını da bulamıyorum ewde :(

faturasız hallederlermi sorunumu 4 ay önce alınmıştı telefon garantide

exmoorcan

Üye
arkadaşlar orjinal e71 kilit kodları 12345 dir.

mucin

Üye
yaa bende telefona kilit kodu koydum ama kaldıramıyorum her girdiğimde kilit kodu girmekten sıkıldım nasıl kaldıracagım onu kilit kodu sormayı kapat yerini bulamadım :((

darkrapking

Üye
arkaşlr telefona format attm kilit kodu istyor telefon açılmıyor 12345 i dendm olmyr ne yapmalym?

delichaos

Üye
çözen yokmu?

simian

simian

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bendede oldu.
Çözümü arka kapağı açın imei no altında Code yazan 6 rakamlı sayıya bakın
0567385 Turkcell gri renkli E71
0572875 Turkcell beyaz renkli E71 Bu Turkcell kodları Turkey kodlarıyla aşağıda anlatıldığı gibi değiştirmelisiniz.
Telefonunuzun en son versiyonu yüklemek ve yükledikten sonra kilit kodu olmasını istemiyorsanız
Bu kodları nemesis service suite programıyla
0558790 Turkey gri E71 kodu
0572875 Turkey beyaz E71 kodu ile değiştirmelisiniz.
nemesis service suite açın
1-büyüteçe tıkla
2-phone info tıkla, scan tıkla
3-flash tıkla,scan tıkla 0558790(griE71) 052875(beyaz E71) kodunu görüyoruz.
4-tekrar phone info tıkla, scan tıkla sağ tarafta product code bölümüne 0558790(gri E71 için), 0572875 (beyaz E71için) yazın, yanındaki enable kutucuğunu işaretleyin, altta write butonuna tıklayın,Bu kadar kilit sorunu olmadan en son yazılım yükleyebilirsiniz.

Sonra nokia software updater programı ile nokianın kendi sitesinden indirdim veya nokia ovi suite ile (ovi suite ile denemedim sorun olacağını sanmam)
Sorunsuz telefon kilitsiz en son yazılım yükleniyor.

Uploaded with

egulec

Üye
0572875 Turkcell beyaz renkli E71 Bu Turkcell kodları Turkey kodlarıyla aşağıda anlatıldığı gibi değiştirmelisiniz.
Telefonunuzun en son versiyonu yüklemek ve yükledikten sonra kilit kodu olmasını istemiyorsanız
1-büyüteçe tıkla
4-tekrar phone info tıkla, scan tıkla sağ tarafta product code bölümüne 0558790(gri E71 için), 0572875 (beyaz E71için) yazın, yanındaki enable kutucuğunu işaretleyin, altta write butonuna tıklayın,Bu kadar kilit sorunu olmadan en son yazılım yükleyebilirsiniz.

Sonra nokia software updater programı ile nokianın kendi sitesinden indirdim veya nokia ovi suite ile (ovi suite ile denemedim sorun olacağını sanmam)

Uploaded with

Bu yöntem başarılı ancak telefon kapalı açılmıyor güvenlik kodu istiyor bu durumda ne yapacagız

ferhat434

Üye
çok teşekkür edrm kardes anlattıklarını aynen yaptım oldu eline emegine sağlık

Said3838

Üye
1-büyüteçe tıkla

Uploaded with

Hocam Bu şekilde Yaptım Kilit Kodu gitmedi Tekrar mı Yükleyim Yazılımı.

Said3838

Üye
Hocam Eror veriyor. phone info diyorum hata veriyo

Üst Alt