12345 yazın olur.
kardeş kendim bir çözüm bulamadım servise gittim ve güncelleme sonrası güvenlik kodu sormaya başladı dedim sorunu hallettiler.

Arkadaşlar aynı sorun bendede oldu.
Çözümü arka kapağı açın imei no altında Code yazan 6 rakamlı sayıya bakın
0567385 Turkcell gri renkli E71
0572875 Turkcell beyaz renkli E71 Bu Turkcell kodları Turkey kodlarıyla aşağıda anlatıldığı gibi değiştirmelisiniz.
Telefonunuzun en son versiyonu yüklemek ve yükledikten sonra kilit kodu olmasını istemiyorsanız
Bu kodları nemesis service suite programıylaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
0558790 Turkey gri E71 kodu
0572875 Turkey beyaz E71 kodu ile değiştirmelisiniz.
nemesis service suite açın
1-büyüteçe tıkla
2-phone info tıkla, scan tıkla
3-flash tıkla,scan tıkla 0558790(griE71) 052875(beyaz E71) kodunu görüyoruz.
4-tekrar phone info tıkla, scan tıkla sağ tarafta product code bölümüne 0558790(gri E71 için), 0572875 (beyaz E71için) yazın, yanındaki enable kutucuğunu işaretleyin, altta write butonuna tıklayın,Bu kadar kilit sorunu olmadan en son yazılım yükleyebilirsiniz.
Sonra nokia software updater programı ile nokianın kendi sitesinden indirdim veya nokia ovi suite ile (ovi suite ile denemedim sorun olacağını sanmam)
Sorunsuz telefon kilitsiz en son yazılım yükleniyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar aynı sorun bendede oldu.
Çözümü arka kapağı açın imei no altında Code yazan 6 rakamlı sayıya bakın
0567385 Turkcell gri renkli E71
0572875 Turkcell beyaz renkli E71 Bu Turkcell kodları Turkey kodlarıyla aşağıda anlatıldığı gibi değiştirmelisiniz.
Telefonunuzun en son versiyonu yüklemek ve yükledikten sonra kilit kodu olmasını istemiyorsanız
Bu kodları nemesis service suite programıylaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
0558790 Turkey gri E71 kodu
0572875 Turkey beyaz E71 kodu ile değiştirmelisiniz.
nemesis service suite açın
1-büyüteçe tıkla
2-phone info tıkla, scan tıkla
3-flash tıkla,scan tıkla 0558790(griE71) 052875(beyaz E71) kodunu görüyoruz.
4-tekrar phone info tıkla, scan tıkla sağ tarafta product code bölümüne 0558790(gri E71 için), 0572875 (beyaz E71için) yazın, yanındaki enable kutucuğunu işaretleyin, altta write butonuna tıklayın,Bu kadar kilit sorunu olmadan en son yazılım yükleyebilirsiniz.
Sonra nokia software updater programı ile nokianın kendi sitesinden indirdim veya nokia ovi suite ile (ovi suite ile denemedim sorun olacağını sanmam)
Sorunsuz telefon kilitsiz en son yazılım yükleniyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız