E71 digiphone için oyun ve program yükleme gibi bir şamsımız varmı

Sponsorlu Bağlantılar

franklinda

franklinda

Üye
    Konu Sahibi
E71 digiphone için oyun ve program yükleme gibi bir şamsımız varmı
digiphone E71 var aldığım telefonum ve sar elektronikgüvencesi ile aldım. Tüm formattaki oyunları denedim. Açmadı ve hepsinde bir tane soru işareti mevcut sadece. Aç diye bir şey yok aslen seçenek menüsünde. Sadece oyun eğlence mevcut menüde ve telefon hafızasına bandığım an oyun açmıyor. Diyorumya seçenek menüsünde aç bile seçenek olarak bulunmuyor nedeni nedir acaba. Aklıma gelen bir kaç neden mevcut ama sar elektronik güvencesinde lan bir ürün için bunlara pek ihtimal vermiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

T-tech E72 den önceki kardeşime vermiştim. E72 bundan çok çok üstün özellikler sunuyor bana şu an oyun program falan yüklü.

--------------- Ekleme ---------------

T-tech E72 den önceki kardeşime vermiştim. E72 bundan çok çok üstün özellikler sunuyor bana şu an oyun program falan yüklü.

franklinda

franklinda

Üye
    Konu Sahibi
okudum ama yüklü olan oyun ne oluyor ben onu anlamadım sorun o nasıl yüklendi demekki bir format destekliyordur. Yoksa yazılımı boardda yeniden yazıcak ve tele koyucam yeter be türküz doğruyuz çalışkanız yapacağız ve ben bir denicem en fazlası tel gider yenisini alırım ne olacakki. zaten ilk defa yapmıyorum ama bir kablo gerekli bunlara gelecek o ve yapıcam hatta yerini açıp ticarete dökücem çin satıcak telefonu ben para kazanacam ya olmaz böyle bee.

franklinda

franklinda

Üye
    Konu Sahibi
Ya şu kablo bu kadar zamandamı gelir ama birşey yapamıyorsunuzki vede acaba hangi nokia yazılımı buna uyar bi bakmak lazım ya. Çıldırıcam ya hiçbir uzantı uymadı ne ya buna yüklenen dosya uzantısı ya.

Üst Alt