e71 Cihaz Yöneticisi Profil Tanımlama İstiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
e71 Cihaz Yöneticisi Profil Tanımlama İstiyor ?
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar ;

İlk olarak forumun bu bölümünde bazı arkadaşlar yazmış telefondan yazılım güncelleme oluyor mu diye bir arkadaşta cihaz yöneticisinden güncelleyebilirsiniz demiş bende baktım telefonumdan cihaz yöneticisini buldum fakat bazı ayarlar gerekiyor cihaz yöneticisine girdiğimde "tanımlı sunucu profili yok" diye bir yazı var.Seçenek>Yeni sunucu profili>Yardım gibi tuş seçenekleri var bu cihaz yöneticisi ayarlarını nasıl yaptırabilirim yada nasıl yaparım ?

Şimdiden Teşekkürler..

----------Eklendi @ 13:53:43 ---------- Yazıldı @ 12:02:48 ----------

Bilen Yok mu Ayarları kendime göre mi yapacağım anlamadım sunucu kimliği şifre filan istiyor yardım ?

flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
Ayarları nasıl yapabilirim ?

flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
bilen yok mu ayarları nasıl alabılırım ?

flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
bılen yok muu barı yorum yapın lazımmm

ewoewo

Üye

bu linkte bilgiler mevcut fakat çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.

Seçenek > Sunucu profilleri > Seçenek > Yeni sunucu profili > Kopya = Hayır’ı seçin
Sunucu İsmi Nokia Sunucu Kimliği Nokia Sunucu şifresi firmupservpass Erişim noktası [tercih ettiğiniz erişim noktasını seçin] Ana makine adresi Bağlantı noktası 443 Kullanıcı ismi nokiams DM şifresi nokiamspass Yapılandırmaya izin ver Evet Tüm istekleri otomatik olarak kabul et Evet

flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi

bu linkte bilgiler mevcut fakat çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.

Seçenek > Sunucu profilleri > Seçenek > Yeni sunucu profili > Kopya = Hayır’ı seçin
Sunucu İsmi Nokia Sunucu Kimliği Nokia Sunucu şifresi firmupservpass Erişim noktası [tercih ettiğiniz erişim noktasını seçin] Ana makine adresi Bağlantı noktası 443 Kullanıcı ismi nokiams DM şifresi nokiamspass Yapılandırmaya izin ver Evet Tüm istekleri otomatik olarak kabul et Evet

Kardeşim çok saol ayarları yaptım Fakat ; Sunucu yanıt vermiyor diye bir hata alıyorum nelerde yanlış yaptım acaba tıpa tıp aynnılarını yazdım ama şu şifre ler diye birşey var onları anlamadım yani şifre vermissinde şifreyi böylece mi alıcam firmupservpass yoksa firmupserv ? :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt