e71 3d oyunları desteklemiyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ysgul

ysgul

Üye
    Konu Sahibi
e71 3d oyunları desteklemiyor mu?
arkadaşlar acaba e71 de 3d oyunları oynamamız mümkün değilmi?240x320 piksel oyunları indiriyorum,yüklüyorum fakat telefon açmıyor yada belli bir noktada oyun başlarken duruyor.ekstra bir proğram mı yüklemem lazım?:islik

• Beğen
Tepkiler: sukut_7568

neron71

Üye
cihaz 3d destekliyor zaten cihazla beraber 3d raging thunder oyunu geliyor.sitede de mevcut e 71e uygun oyunlar

ysgul

ysgul

Üye
    Konu Sahibi
o oyun var doğru fakat birkaç oyun yükledim 3d yazan açmadı yada dondu ekran.teşekkürler neron71 ilgin için.

avast

avast

Üye
evet destekliyor forumdan arastırırsan bulursun

ali55-55

Üye
Bendede yüklenemedi uyarı veriyor neden aceba ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

canali1

canali1

Üye
Arkadaşlar bende e71 kullanıyorum 3d oyunların hepsini oynatmıyor
ama oynayabildiklerimizde var Örnk: Crazy taxi
deneyin

pesimist_6

Üye
arkadaşım senin cihazın bütün sistemi E66 ile aynıdır,, ben E66 kullanıyorum teknik olarak bende çalışan oyunların sende de çalışması lazım,, kısacası s60v3 oyunların hepsinin açması lazım ama açmama sebebi ekranın yatık olmasıdır.. her oyun bunu desteklemez.. istersen n-gage yükle ve uygun 20001079.txt dosyasını kullanırsan n-gage oyunlarını yatay ekran oynayabilirsin.. Nitekim youtube'da E71 ile bunu becermiş arkadaşların videoları var..

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
arkadaaslar kesınlıkle ogle bır sey yok benım telefonumda yuklu butun oyunlar 3d fıstık gıbı oynuom ayrıca yuklucenız oyunlar 240x320 degıl 320x240 formda arttırın 320x240 oyun arşivi dlye benım actıgım konu varr gırın ındırın 20 e yakın oyun var hepsı yd fıstık gıdı tam ekrann deneyın

canali1

canali1

Üye
Ben e71 kullanıyorum hotel tycoon diye bir oyun var onda çok kasıyor donuyor bende anlamadım nedenini.

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
hiçbir oyunda kasmıo benımkı canavar :hmmm

canali1

canali1

Üye
dediğim gibi hotel tycoon oyununu ben çok sewiyorum 5 level atladım ondan sonra baktım ki donuyor sonra oyunu kaldırdım e71 kullananlar denesin ben kullanıyorum bende öyle bir sorun oldu onun için söyledim...

Oyun çok ram isitiyor heralde

sılıke sebre

Üye
nokia e71 bazı 3D oyunları açmıyor lütfen yardım

siser_21

Üye
benim tlfnum e71 vakat brothers ın arms 3d uyununu açmıyor oyunu yüklüyorum vakat birtürlü oynatmıyor acil üneri ve yardımlarınızı bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt