e71 200.21.118 versiyonu

Sponsorlu Bağlantılar

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
e71 200.21.118 versiyonu
Slm arkadaşlar ben şuan e71 telefonumda 100.07.76 versiyonu kullanıyorum her hangibir problemim yok ve bu versiyonda sertifika hack yaptığım ve kullanıyo olduğum için çok memnunu yanlız kamera biraz renksiz gibi karanlık çekiyor n73 e göre ama kamera çözünürlükleri ve pixelleri aynı. Ben telefonumu 200.21.118 versiyona yükseltsem kamera iyileşir mi bu son versiyonu kullananlar lüften yardım etsin bana. Ve bu versiyoda hack yapılmıyacağını biliyorum.

vinceent

vinceent

Üye
merhaba, e71 getirdi abim yurtdışından ama açtıramıyorum, kırmam lazım yabancı pasaport oldugundan kısa süreli açıyorlarmış, nasıl kırmam lazım yönlendirebilecek olan var mı

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
Valla hiç bi bilgim yok.

sananesanan

Üye
kardeş benim versiyonum 100 olandı 200 olana çıkarttım kamera farketti ışık şiddeti artı daha 2 saat önce güncelledim ilk farkaettiğim kamera oldu daha detaylı incelemedim ama türkçe dil sorumun var daha öncede ing idi şimdi türçe yapmaya uğraşıyorum

ortioktay

ortioktay

Üye
açan bi tanıdığım var ama çok para istyoyolar sanırım 150-200 arası garantili açıyolarmış kapanma riski yok hemde kendi ime si ile

RRRRRrrrrrrrr

Üye
onnarın ben ta..... 800-900 e telefon satyolar alyos... yetmyomuş gibi parasını verdiğin telefona program yüklemek için bidaa para verdiryolar... 3 gündür bunla ugraşyom... :duvar2:

nevozi

Üye
arkadaşlar telefon ingilizce nasıl türkçeye çevirebilirim

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
ucuza gelcek die almayın yurtdışından garantili alın başınız agrımasın ;)

Nitro Ex

Üye
arkadaslar telefonumu servise vermiştim versiyonunu yükseltmişler fakat bu versiyonda internetten telefonuma bigi yükliyemiyorum sertifika henüz tanımlı değil diyor ne yapabilirim yada nasıl bunu iptal edebilirim

Versiyonun tam acılımı asagıda ;

210.21.006
02.03.2009
RM 346
Nokia E71-1 (08)

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Slm arkadaşlar ben şuan e71 telefonumda 100.07.76 versiyonu kullanıyorum her hangibir problemim yok ve bu versiyonda sertifika hack yaptığım ve kullanıyo olduğum için çok memnunu yanlız kamera biraz renksiz gibi karanlık çekiyor n73 e göre ama kamera çözünürlükleri ve pixelleri aynı. Ben telefonumu 200.21.118 versiyona yükseltsem kamera iyileşir mi bu son versiyonu kullananlar lüften yardım etsin bana. Ve bu versiyoda hack yapılmıyacağını biliyorum.

Bende 1 ay önce nokiada son versiyonu yüklettim E71 telefonuma. Kamera tamamen aynı kaldı. Carl Zeiss mercek olmadığından kamera kalitesi değişmez.

Takipçi Satın Al

Üst Alt