ben bu oyun bulamayanları anlamıyorum. daha teli almadan 95 tane oyunumu hazır ettim zaten. oyun sorunum yok. 95 oyun bana yetede artar bilee. sonuçta plystation almıyorum. psp de almıyorum.merak etme öyle bi konu açıp kimsenin başını ağrıtmam. cevap verdiğin için teşekkür ederim.Yav Benım ıcın oyun uygulama Onemlı değil dıyorsan git al N8 Kamerası için bile alınır ama Kamerası idare etsin yeter hızlı olsun ıstıyorsan 701 al. Ama Ben yinede önermem ölmüş sisteme yatırım yapmayı. Aldıktan sonra Neden NOkiaya oyun yok bu yok şu yok diye konu açmadaa
Ayrıca N8 ile Xperia S Kamera farkını bılemıyorum. Kamera hariç Xperia S i N8 ile aynı kefeye koymam bile.. N8 yanına yaklaşamaz Kamera hariç. NOkiafannlar Objektıf olalım
t7 sadece çinde çıktı diye bliyorum. x7 den haberim yok.harbi n9 var bişey soracam x7 ve t7 varmı türkiyede?
ben mi yanlış anladım yoksa arkadaş 701 şu anda Türkiye'nin en iyi telefonu mu demiş
- - - Eklendi - - -
Huruguay malı telefon istesende bulamazsın zaten merak etme![]()

ben üstün diye birşey söyledim mi? ama üstün olan yanlarıda var tabi; dokunmatiği daha hassas c6-01 e göre, ClearBlack özelliği, monoblock ve klavyesi açık haldeki tasarımı, 1gb rom ve hdmi çıkışı var. ek olarak da seninde söylediğin; 4 inçlik ekranı ve Q klavyesiyle bana göre değer.

clearblack sadece n8 de yok diye biliyorum![]()
c7 de n8 de yok dıgerlerını bılmıyorum
şu 1 gb rom ne işe yaradığını yazacak arkadas var mı ?
)ben derim şuan en iyisi s2 başka tanimam telefon degil harika pc ye yakin
E7'nin artıları Ekran daha büyük ve klavyeli. N8'de ise inanılmaz kamera var.
Tabi seçim senin.