E7 mi N8 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

idevlez

idevlez

Üye
n8in kamerası S DEN her şekilde iyidir.mercek oranı çok yüksek

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Xperia s nın kamerasi n8 'den üstündür tabi git araştir az

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
eğer fotoğraf manyağıysan n8 al hani pek kurcalamam diyorsan ama telefonun hakkını vereceksen kamera önemli değilse 701 al illa nokia diyorsan şuan türkiyedeki en iyi telefonu bu e7'ye hiç bulaşma dokunmatik kullanmadığın için istiyorsun sanıyorum alışırsın klavyenin hammallığını yapma boşuna ya n8 ya da 701 al n8'in tek üstün yanı kamerası 701'in ise ;

işlemci
ram
fp1 güncellemesi hazır
tintin oyunu
daha iyi performans
aklıma gelmeyenlerde olabilir karar senin ama yakında n8'in üretimi bile durabilir bence bulaşma hoş telefon ama 3 sene olacak nerdeyse çıkalı :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
n8. klavyeyi ne yapacan. al gitsin n8

kişiden kişiye değişir o düşünce. klavyeyi açıp masaya koyduğunda şık bir görünüm elde edilir, video oynatıcı ve müzik çalar gibi bazı uygulamaları ok tuşlarıyla kontrol edebilirsin ki bu masaüstündeyken oldukça rahatlık sağlıyor. e-mail, sms, web adresi vs. yazarken işe yarıyor. herşeyden önce görünümü hoşuma gidiyor.

eğer fotoğraf manyağıysan n8 al hani pek kurcalamam diyorsan ama telefonun hakkını vereceksen kamera önemli değilse 701 al illa nokia diyorsan şuan türkiyedeki en iyi telefonu bu e7'ye hiç bulaşma dokunmatik kullanmadığın için istiyorsun sanıyorum alışırsın klavyenin hammallığını yapma boşuna ya n8 ya da 701 al n8'in tek üstün yanı kamerası 701'in ise ;

işlemci
ram
fp1 güncellemesi hazır
tintin oyunu
daha iyi performans
aklıma gelmeyenlerde olabilir karar senin ama yakında n8'in üretimi bile durabilir bence bulaşma hoş telefon ama 3 sene olacak nerdeyse çıkalı :)

hammallık? hammallığı filan yok. gülü seven dikenine katlanır. e7 nin dokunmatiği de güzel klavyeside.

Polymath

Polymath

Üye
Yav Benım ıcın oyun uygulama Onemlı değil dıyorsan git al N8 Kamerası için bile alınır ama Kamerası idare etsin yeter hızlı olsun ıstıyorsan 701 al. Ama Ben yinede önermem ölmüş sisteme yatırım yapmayı. Aldıktan sonra Neden NOkiaya oyun yok bu yok şu yok diye konu açmadaa :kop:

Ayrıca N8 ile Xperia S Kamera farkını bılemıyorum. Kamera hariç Xperia S i N8 ile aynı kefeye koymam bile.. N8 yanına yaklaşamaz Kamera hariç. NOkiafannlar Objektıf olalım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kişiden kişiye değişir o düşünce. klavyeyi açıp masaya koyduğunda şık bir görünüm elde edilir, video oynatıcı ve müzik çalar gibi bazı uygulamaları ok tuşlarıyla kontrol edebilirsin ki bu masaüstündeyken oldukça rahatlık sağlıyor. e-mail, sms, web adresi vs. yazarken işe yarıyor. herşeyden önce görünümü hoşuma gidiyor.

hammallık? hammallığı filan yok. gülü seven dikenine katlanır. e7 nin dokunmatiği de güzel klavyeside.
bana e7'nin c6-01'den üstün bir yanını söylermisin ekran boyutu + klavye haricinde arada 400 tl fark var değermi sizce ?

matchless

matchless

Üye
adam e 7 mı n 8 mı demıs adamın kafasnı ne hale sokmussunuz gencler :))) kardes ıkısı arasnda bı tel alcaksan n8 tabıkı yok ıkısı dısında bısı alcam dıosan onu bılemem :)

KxTR79

KxTR79

Üye
701 al daha ucuz hem onlardan :) dahada iyi n8 in kamerası hariç :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

bana e7'nin c6-01'den üstün bir yanını söylermisin ekran boyutu + klavye haricinde arada 400 tl fark var değermi sizce ?

ben üstün diye birşey söyledim mi? ama üstün olan yanlarıda var tabi; dokunmatiği daha hassas c6-01 e göre, ClearBlack özelliği, monoblock ve klavyesi açık haldeki tasarımı, 1gb rom ve hdmi çıkışı var. ek olarak da seninde söylediğin; 4 inçlik ekranı ve Q klavyesiyle bana göre değer.

blackcemre

Üye
kardeş ben e7 kullanıyorum çok hızlı n8 alma hem ekranı küçük hemde klavyesi yok e7 4 inç eıran klavye bir 12mpxil için değmez onun yerine jendine fotoğtef makinesi al illa kanera için telefon alıyorum dşyorsan 808 haziranda çıkacak onu al. 701 ve c7 yi bütün telefoncular önermiyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben üstün diye birşey söyledim mi? ama üstün olan yanlarıda var tabi; dokunmatiği daha hassas c6-01 e göre, ClearBlack özelliği, monoblock ve klavyesi açık haldeki tasarımı, 1gb rom ve hdmi çıkışı var. ek olarak da seninde söylediğin; 4 inçlik ekranı ve Q klavyesiyle bana göre değer.
senin bileceğin iş ben sadece fikrimi söyledim sende konuda onu sormuşsun e7 1. nesillerde en az tutulanı zaten nokıa alacak olan n8 bütçesi biraz daha düşük olan c6-01 tercih ediyor

apex2121

apex2121

Üye
kardeş sonuna kadar n8 diyorum ama sıfır tavsiye etmem temiz 2.el lere yönel ben öyle yaptm 12 ay kvk lı buldum 580 e aldm ha şunuda diyim ip4 ten fazlası var eksiği yo

kaavkw

Üye
Klavye ve daha büyük ekran olsun istiyorsan E7, ama yok onlar önemli değil diyorsan N8. İkisi de hemen hemen aynı birinin çalıştırdığını öbürü çalıştırmamazlık yapmaz, işletim sistemleri falan hepsi bir. N8 kamera ve hafıza (arttırılabilir) olarak daha iyi, E7'de de qwerty klavye ve daha büyük ekran var.

E_yedi

Üye

arkadasım 1gb rom demıssın onu bılıyorum ama ne ıse yaradıgını bılmıyorum yazarsan sevınırım .

Arkadasım bende e7 kullanıcısıyım . Kamera harıc BENCE E7 ıyı. Yalnız şuda var elın buyuk telefona yatkın degıl ıse n8 al tabı 4" lık e7 nın ekranı clearblack n8 ın 3"5 lık ekraınndan ..ayrıca gorunus olarakta e7 daha karızmatık telefon . Hem sımdı fıyat olarak e7 bıraz once n8 cıkalı 3 sene oldu ne 1000 lıraısı ya. :) telefoncularda arastırfım ortalama fıyat 950 e7 de genpada 1200 fınlandıa malı. Hurugayı 1000 . Buna dıkkat et tam orgınal telefon fınlandıadr. Huruguay telefonlar ucuz olur . Ve ekran olarakta farklıdırlarl. Sıstem aynı.
Kıbar telefon ıstıyorsan n8 den şaşma ama e7yı kullandıgım ıcın demıyorum nokıanın buyuk telefonu olmasına rahmen cok karızmatık bır telefon .
Dıger fark n8 de clearblack ekran yok e7 nın dokunmatıgı daha hassas.
Dıs yapıları ıkısınınde alımınyum kap.
Arkadasım sadece kamera arasında kaldıysan hata yaparsın. Kamera ıle 3gun 5gun fotograf çekersın . Sonra hevesın gecer pısman olursun. E7 nın kamerasıda guzel . Ilk aldıgımda bıraz fotograf meraklısıydım sımdı tınn. Sımdı kamera tusuna basasım gelmıyor .tabı bu kısıden kısıye degısır. Umarın aklını karıstırmamısmdır.

ayrıca e7 n8 gore takılma v.b sorun yok. N8 de elımden 1 hafta gectı arada kadılmalar menude duzensız kaymalar nadıren oluyor. n8 ı kotuşemıyorum burda yalnıs anlasılmasın zaten kullanan arkadaslar bılırler. Menuye ılk gırıldıgınde asagı kaydırma yapıldıgnda takıla takıla ıner sonra duzelır sayet menuden cıkıncaya kadar gırınce yıne takılma oluyor . Bu takılmayı sadece 1 haftalık kullanmada gordum .

Aege

Aege

Üye

işlemci
ram
fp1 güncellemesi hazır
tintin oyunu
daha iyi performans

ben mi yanlış anladım yoksa arkadaş 701 şu anda Türkiye'nin en iyi telefonu mu demiş :)

- - - Eklendi - - -

Huruguay malı telefon istesende bulamazsın zaten merak etme :)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

ben mi yanlış anladım yoksa arkadaş 701 şu anda Türkiye'nin en iyi telefonu mu demiş :)

- - - Eklendi - - -

Huruguay malı telefon istesende bulamazsın zaten merak etme :)

İlla nokia diyosan demiş. Adam haklı Türkiye'de ki Nokiaların en iyisi 701 şimdilik :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt