tempestshine
Üye
hızlı da kibar daha ne olsun bastır parayı 701 al birinci neslillere göre önü açık![]()
+1 ..
hızlı da kibar daha ne olsun bastır parayı 701 al birinci neslillere göre önü açık![]()
n8. klavyeyi ne yapacan. al gitsin n8

n8. klavyeyi ne yapacan. al gitsin n8
eğer fotoğraf manyağıysan n8 al hani pek kurcalamam diyorsan ama telefonun hakkını vereceksen kamera önemli değilse 701 al illa nokia diyorsan şuan türkiyedeki en iyi telefonu bu e7'ye hiç bulaşma dokunmatik kullanmadığın için istiyorsun sanıyorum alışırsın klavyenin hammallığını yapma boşuna ya n8 ya da 701 al n8'in tek üstün yanı kamerası 701'in ise ;
işlemci
ram
fp1 güncellemesi hazır
tintin oyunu
daha iyi performans
aklıma gelmeyenlerde olabilir karar senin ama yakında n8'in üretimi bile durabilir bence bulaşma hoş telefon ama 3 sene olacak nerdeyse çıkalı![]()
Xperia s nın kamerasi n8 'den üstündür tabi git araştir az

bana e7'nin c6-01'den üstün bir yanını söylermisin ekran boyutu + klavye haricinde arada 400 tl fark var değermi sizce ?kişiden kişiye değişir o düşünce. klavyeyi açıp masaya koyduğunda şık bir görünüm elde edilir, video oynatıcı ve müzik çalar gibi bazı uygulamaları ok tuşlarıyla kontrol edebilirsin ki bu masaüstündeyken oldukça rahatlık sağlıyor. e-mail, sms, web adresi vs. yazarken işe yarıyor. herşeyden önce görünümü hoşuma gidiyor.
hammallık? hammallığı filan yok. gülü seven dikenine katlanır. e7 nin dokunmatiği de güzel klavyeside.
bana e7'nin c6-01'den üstün bir yanını söylermisin ekran boyutu + klavye haricinde arada 400 tl fark var değermi sizce ?
senin bileceğin iş ben sadece fikrimi söyledim sende konuda onu sormuşsun e7 1. nesillerde en az tutulanı zaten nokıa alacak olan n8 bütçesi biraz daha düşük olan c6-01 tercih ediyorben üstün diye birşey söyledim mi? ama üstün olan yanlarıda var tabi; dokunmatiği daha hassas c6-01 e göre, ClearBlack özelliği, monoblock ve klavyesi açık haldeki tasarımı, 1gb rom ve hdmi çıkışı var. ek olarak da seninde söylediğin; 4 inçlik ekranı ve Q klavyesiyle bana göre değer.
ben üstün diye birşey söyledim mi? ama üstün olan yanlarıda var tabi; dokunmatiği daha hassas c6-01 e göre, ClearBlack özelliği, monoblock ve klavyesi açık haldeki tasarımı, 1gb rom ve hdmi çıkışı var. ek olarak da seninde söylediğin; 4 inçlik ekranı ve Q klavyesiyle bana göre değer.
telefoncularda arastırfım ortalama fıyat 950 e7 de genpada 1200 fınlandıa malı. Hurugayı 1000 . Buna dıkkat et tam orgınal telefon fınlandıadr. Huruguay telefonlar ucuz olur . Ve ekran olarakta farklıdırlarl. Sıstem aynı. eğer fotoğraf manyağıysan n8 al hani pek kurcalamam diyorsan ama telefonun hakkını vereceksen kamera önemli değilse 701 al illa nokia diyorsan şuan türkiyedeki en iyi telefonu bu e7'ye hiç bulaşma dokunmatik kullanmadığın için istiyorsun sanıyorum alışırsın klavyenin hammallığını yapma boşuna ya n8 ya da 701 al n8'in tek üstün yanı kamerası 701'in ise ;
işlemci
ram
fp1 güncellemesi hazır
tintin oyunu
daha iyi performans
aklıma gelmeyenlerde olabilir karar senin ama yakında n8'in üretimi bile durabilir bence bulaşma hoş telefon ama 3 sene olacak nerdeyse çıkalı![]()

ben mi yanlış anladım yoksa arkadaş 701 şu anda Türkiye'nin en iyi telefonu mu demiş
- - - Eklendi - - -
Huruguay malı telefon istesende bulamazsın zaten merak etme![]()

n9 ?
illa nokia diyosan demiş. Adam haklı türkiye'de ki nokiaların en iyisi 701 şimdilik![]()