Xperia S
- - - Eklendi - - -
Nokia telefon alınır mı artık şimdiden sonra ya.Aylardır ne bir HD oyun çıktı ne doğru düzgün uygulama.500tl daha koy dünyanın en yüksek ppi yoğunluğuna sahip ekranlı ve kamerası N8 kamerasıyla aynı megapikselde fakat çok daha kaliteli telefonu sony Xperia S al symbian havuzundan kurtulup android okyanusuna dal.NOT : Eski N8 kullanıcısı
Android iyi güzel de bu kadar abartmana gerek yok okyanus felan. O zaman ios ne? Evren mi? 
Xperia S
- - - Eklendi - - -
Nokia telefon alınır mı artık şimdiden sonra ya.Aylardır ne bir HD oyun çıktı ne doğru düzgün uygulama.500tl daha koy dünyanın en yüksek ppi yoğunluğuna sahip ekranlı ve kamerası N8 kamerasıyla aynı megapikselde fakat çok daha kaliteli telefonu sony Xperia S al symbian havuzundan kurtulup android okyanusuna dal.NOT : Eski N8 kullanıcısı
Demek Xperia s'in kamerası daha kaliteli akşam akşam iyi güldürdün beni gençXperia S
- - - Eklendi - - -
samsung htc lg falan sadece telefon tipi oalrak baktığımızda bile benim için kaybediyorlar. yeni nokiaları beklicek zamanımda yok. ne kadar olumsuz eleştiriler olsada e7 yada n8 den bırını almak durumundayım.valla bu zamandan sonra symbian alınmaz. Eminimki bilinçli kişiler cihazlarını eskit.p yeni telefon almaya bakıyorlar. Ancak symbian alınmaz bu zamandan sonra. Bence beklersen lumia serisini bekşe olmazsa en az optimus black veya galaxy s gibi bişeye bak.
- - - Eklendi - - -
sen nokiayı symbiandan ibaret sanıyorsun sanırım. Ayrıca istediğin kadar yoğunluğu olsun hatta 1m yoğunluğu bile olsa 250 küsürin üzerini insan gözü algılayamadığı için sorun yokAndroid iyi güzel de bu kadar abartmana gerek yok okyanus felan. O zaman ios ne? Evren mi?
- - - Eklendi - - -
söylemeyi unutmuşum n8 in kamerasını kullanamazsan onu kötülememelisin. Xperia s in fotoğraflarını sonuna kadar yakınlaştır bakalım ne göreceksin!
iyi hoşta 500 liram daha yok napcaz şimdi?
- - - Eklendi - - -
samsung htc lg falan sadece telefon tipi oalrak baktığımızda bile benim için kaybediyorlar. yeni nokiaları beklicek zamanımda yok. ne kadar olumsuz eleştiriler olsada e7 yada n8 den bırını almak durumundayım.
beklemene gerek yok şuan satışta zaten n8 den de ucuz iyi hoşta 500 liram daha yok napcaz şimdi?
- - - Eklendi - - -
samsung htc lg falan sadece telefon tipi oalrak baktığımızda bile benim için kaybediyorlar. yeni nokiaları beklicek zamanımda yok. ne kadar olumsuz eleştiriler olsada e7 yada n8 den bırını almak durumundayım.

iyi hoşta 500 liram daha yok napcaz şimdi?
- - - Eklendi - - -