E7 mi N8 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NonaZayi

NonaZayi

Üye
    Konu Sahibi
E7 mi N8 mi?
bu hafta alıyorum artık bu kadar araştırmak yeter sabredemiorum =) ikiside 1.000tl hangisini alıyım?

farukbekl

farukbekl

Üye
n8. klavyeyi ne yapacan. al gitsin n8

doctorrr

doctorrr

Üye
kamera için n8 klavye için e7 kameraya önem veriyorum çok kullanıyorum diyorsan n8 :oke:

writter

Üye
701 al hizli telefonun olsun

painkler

Üye
n8 kullaniyorum ama bes para etmez menude cok uygulama oldugu zaman bile kasma yapiyor menuleri asagiya kaydirirken o yuzden git e7 al

PriZm

PriZm

Üye
bence ikiside değil.2. nesillerden birine bak.701 gibi.

doctorrr

doctorrr

Üye
harbiden 701 her ihtiyacını karşılar hızlı da :)

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
701 ile c7nin tarayıcı hızları aynı sen git o paraya android tel al. Nokia ile pişman olma

karasahinemre

Üye
htc evo 3d

Aege

Aege

Üye
Xperia S

- - - Eklendi - - -

Nokia telefon alınır mı artık şimdiden sonra ya.Aylardır ne bir HD oyun çıktı ne doğru düzgün uygulama.500tl daha koy dünyanın en yüksek ppi yoğunluğuna sahip ekranlı ve kamerası N8 kamerasıyla aynı megapikselde fakat çok daha kaliteli telefonu sony Xperia S al symbian havuzundan kurtulup android okyanusuna dal.NOT : Eski N8 kullanıcısı

aleranol

aleranol

Üye
valla bu zamandan sonra symbian alınmaz. Eminimki bilinçli kişiler cihazlarını eskit.p yeni telefon almaya bakıyorlar. Ancak symbian alınmaz bu zamandan sonra. Bence beklersen lumia serisini bekşe olmazsa en az optimus black veya galaxy s gibi bişeye bak.

- - - Eklendi - - -

Xperia S

- - - Eklendi - - -

Nokia telefon alınır mı artık şimdiden sonra ya.Aylardır ne bir HD oyun çıktı ne doğru düzgün uygulama.500tl daha koy dünyanın en yüksek ppi yoğunluğuna sahip ekranlı ve kamerası N8 kamerasıyla aynı megapikselde fakat çok daha kaliteli telefonu sony Xperia S al symbian havuzundan kurtulup android okyanusuna dal.NOT : Eski N8 kullanıcısı

sen nokiayı symbiandan ibaret sanıyorsun sanırım. Ayrıca istediğin kadar yoğunluğu olsun hatta 1m yoğunluğu bile olsa 250 küsürin üzerini insan gözü algılayamadığı için sorun yok :oke: Android iyi güzel de bu kadar abartmana gerek yok okyanus felan. O zaman ios ne? Evren mi? :kop:

- - - Eklendi - - -

söylemeyi unutmuşum n8 in kamerasını kullanamazsan onu kötülememelisin. Xperia s in fotoğraflarını sonuna kadar yakınlaştır bakalım ne göreceksin!

Mayk29

Mayk29

Üye
bende n8 kullanıyorum kamera süper ötesi gerisi at cöpe

okancebi

okancebi

Üye
n8 kullanıyorum memnun değildim ama sertifika işini halledince kesinlikle n8

yeauw

yeauw

Üye
ya ikisi arasında kaldıysan kesnlkle n8 ama bncede windows phoneları bekle pişman olmazsın

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Xperia S

- - - Eklendi - - -

:gul: Demek Xperia s'in kamerası daha kaliteli akşam akşam iyi güldürdün beni genç

NonaZayi

NonaZayi

Üye
    Konu Sahibi
Xperia S

- - - Eklendi - - -

iyi hoşta 500 liram daha yok napcaz şimdi?

- - - Eklendi - - -

valla bu zamandan sonra symbian alınmaz. Eminimki bilinçli kişiler cihazlarını eskit.p yeni telefon almaya bakıyorlar. Ancak symbian alınmaz bu zamandan sonra. Bence beklersen lumia serisini bekşe olmazsa en az optimus black veya galaxy s gibi bişeye bak.

- - - Eklendi - - -

sen nokiayı symbiandan ibaret sanıyorsun sanırım. Ayrıca istediğin kadar yoğunluğu olsun hatta 1m yoğunluğu bile olsa 250 küsürin üzerini insan gözü algılayamadığı için sorun yok :oke: Android iyi güzel de bu kadar abartmana gerek yok okyanus felan. O zaman ios ne? Evren mi? :kop:

- - - Eklendi - - -

söylemeyi unutmuşum n8 in kamerasını kullanamazsan onu kötülememelisin. Xperia s in fotoğraflarını sonuna kadar yakınlaştır bakalım ne göreceksin!
samsung htc lg falan sadece telefon tipi oalrak baktığımızda bile benim için kaybediyorlar. yeni nokiaları beklicek zamanımda yok. ne kadar olumsuz eleştiriler olsada e7 yada n8 den bırını almak durumundayım.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
N8 i öneriyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

samsung htc lg falan sadece telefon tipi oalrak baktığımızda bile benim için kaybediyorlar. yeni nokiaları beklicek zamanımda yok. ne kadar olumsuz eleştiriler olsada e7 yada n8 den bırını almak durumundayım.

701 al kardeşim en azından daha performanslı :oke: beklemene gerek yok şuan satışta zaten n8 den de ucuz ;)

aleranol

aleranol

Üye

- - - Eklendi - - -

valla sen de benim gibi düşünüyormuşsun ama neden bu kadar acele ediyorsun ki? N8 in eski forsu yok yani aradığın şeyleri bulamayabilirsin. Bekleyebilirsen lumialara bak. Bekleyemezsen performanslı olsun dersen 701 iyidir. Kamera istersen n8 klavye istersen e7. Özet geçtim :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

valla sen de benim gibi düşünüyormuşsun ama neden bu kadar acele ediyorsun ki? N8 in eski forsu yok yani aradığın şeyleri bulamayabilirsin. Bekleyebilirsen lumialara bak. Bekleyemezsen performanslı olsun dersen 701 iyidir. Kamera istersen n8 klavye istersen e7. Özet geçtim :)

doctorrr

doctorrr

Üye
hızlı da kibar daha ne olsun bastır parayı 701 al birinci neslillere göre önü açık :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt