e7 dondu.

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
e7 dondu.
arkadaşlar sevgilime aldığım e7 suan donmuş durumda hiç bi işlem yapamıyo kapatamıyorda nasıl olacak?

byred55

Üye
açma kapama tuşuna 8 saniye kadar bas bir kaç kez titrer olmadı titremez ise yine bassın ve telefonu bir köşeye bıraksın o kendine gelir en kötü ihtimalle şarji biter kapanır

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
açma kapama tuşuna 8 saniye kadar bas bir kaç kez titrer olmadı titremez ise yine bassın ve telefonu bir köşeye bıraksın o kendine gelir en kötü ihtimalle şarji biter kapanır
sürekli olacak mı bu olay? .s

byred55

Üye

bataryayı söküp tekrar taktımı
Dostum e7 ve n8 in bataryaları cıkmıyo benım için bu bir dezavantaj

----------Eklendi @ 20:31:11 ---------- Yazıldı @ 20:30:02 ----------

sürekli olacak mı bu olay? .s
büyük ihtimal arka planda birçok uygulama acık bırakmıstır ve bundan dolayı telefon donmustur buna dikkat eder ise kolay kolay birsey olmaz . yada çok ram harcayan bir program kullanmıyorsa ama bir bayanda program ısınden pekde anlamaz :)

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
FastBreaker

FastBreaker

Üye
8 sn açma tuşuna basılı tut 3 kere titreyecek ve açılacak. merak etme bunu her zaman yapmaz.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kusura bakmayın arkadaşlar bu beyaz tema adamın gözünü çok yoruyo yahu Eyı C görmüşüm

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Dostum e7 ve n8 in bataryaları cıkmıyo benım için bu bir dezavantaj

----------Eklendi @ 20:31:11 ---------- Yazıldı @ 20:30:02 ----------

büyük ihtimal arka planda birçok uygulama acık bırakmıstır ve bundan dolayı telefon donmustur buna dikkat eder ise kolay kolay birsey olmaz . yada çok ram harcayan bir program kullanmıyorsa ama bir bayanda program ısınden pekde anlamaz :)
aynen bişey de kullanmıyo bi kilit programı açık bırakıyo sürekli mesajlar için falan ama yanımdayken kontrol ettim 120 den aşağı inmiyordu ram miktarı .s inşallah sürekli tekrarlamaz..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şimdi de reset atma başladı sizce sorun nedir?

Febris

Febris

Üye
hafızaları biçimlendır yenıden yukle yazılımı. Sorun hallolur

Takipçi Satın Al

Üst Alt