punemr123
Üye
yan8 ya 701 seç birini
???!
yan8 ya 701 seç birini
hadi ya gariban bellesi gitti600 iptal edildi diye biliyorum. Bu arada e7 nin tasarımı çok hoşuma gidiyor.

hocam bence mınyon tıplı degılsen e7 nın bır havası yok.her telefonun bı yapım sebebı vardır ona yonelık cihaz üretilir.iş adamımısın ? yada sürekli office proglamlarımı kullanıyorsun ? Surekli e-maillerine mı bakıyorsun ? e7 bu işler ıcın üretilmiş bir cihaz dıkkat edersenız kamerası bıle pek ozellıklı degil sanki kamerası olması ıcın koyulmuş bence.701 multimedia cıhazı gencsen karızmam olsun ıkı de oyun oynayayım dersen tam sana göre cıhaz . dedıgım gıbı eger e7 ıcerıklerını kullanamayacaksan almanın bır anlamı yok (:
)iceerikler email vs. hepsinde var cunku hepsi symbian hepsi ayni uygulamlari destekliyor ovi mail ve chat fln .kamera cok kullanmiyorum ama 8mp boru mu ya bn 2 mp ile bile af yuz tanima hic bisiy yokken gunduzleri cok guzel fotolar aliyorum ve 8mp diyon ya.dijital kameralr bile bu ayrlarda ama onlarda af var .Yakinda e7 belle olacak ve son guncelleme gibi bisiy yani belle bnm gibi gorsellik manyagi toplamda 1800 wpsi olan birini gorsel yonden tatmin eder mi ve belle fw de c6 fwlerde oldugu kadar rahat modlamalr yapabilirimiyim bunlarda baska sorum forumdaslarBize sorduğunda alacağın cevaplar seni tatmin edecekmi bilemiyorum asıl konu aldığın cevapların seni ne derecede etkileyeceği ben 701 al dedim bu 701 e olumlu bakacağın anlamına gelmez bunu en iyi sen öğrenebilirsin bunun içinde üç telefonu kıyaslamalısın donanım ve tasarım yönünden.Her zaman söylerim renkler ve zevkler tartışılmaz.
O halde 600 ve 700 modellerini elemelisin pişman olmamak için birazdaha zorlayabilirsin bütceni bunuda acele etmeyerek yapabilirsin.Param yetmedi 700 aldım e7 alacaktım neyse 700 de güzelmiş dersin belki ama aklın gene e7 de kalır bu sefer aldığın telin bir kıymeti kalmaz.E7 ve 701 arasında tercih yap E7 şık 701 güçlü beynin gözlerine hükmettiğine göre 701 almalısınAynisini yaptim kardes fakat beynim 701 gozlerim e7 cebimde 600 yada 700 diyor belki biri beni cidden birine direkt yoneltir die soruom

603 demek istemiş arkadaşımız600 iptal oldu ki?
hocam bence mınyon tıplı degılsen e7 nın bır havası yok.her telefonun bı yapım sebebı vardır ona yonelık cihaz üretilir.iş adamımısın ? yada sürekli office proglamlarımı kullanıyorsun ? Surekli e-maillerine mı bakıyorsun ? e7 bu işler ıcın üretilmiş bir cihaz dıkkat edersenız kamerası bıle pek ozellıklı degil sanki kamerası olması ıcın koyulmuş bence.701 multimedia cıhazı gencsen karızmam olsun ıkı de oyun oynayayım dersen tam sana göre cıhaz . dedıgım gıbı eger e7 ıcerıklerını kullanamayacaksan almanın bır anlamı yok (:
oyun soyle diyim pes ,fruit ninja ve shift ayarinda araba yarislari yeterleri
----------Eklendi @ 20:31:11 ---------- Yazıldı @ 20:30:16 ----------
foto ekledim 701 c6-01 e mi benzio bana mi oyle geliyor
E7 ile 701 cihazlarının kameraları arasındaki farkı söyler misin bana?
Sabah sabah gülmekten yere yattım. C6-01 ile C7'yi karıştırdın herhalde. 701 C7'nin tasarımının %99 aynısı.
Ben E7 diyorum.
701 multimedya telefonu olamaz E7 tam bir multimedya telefonu HDMI var çünkü ama 701 E7 ' den çok daha güçlü .