Telefon Tavsiyesi E7-00 Gold mu N8 mi ¿

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hüseyinyalcin

Üye
    Konu Sahibi
E7-00 Gold mu N8 mi ¿
E7-00 Gold mu N8 mi ??(fiyat ankete dahil değil)

nexpow

nexpow

Üye
ikisinide alma s 3 devri kapandı bekle nokia yakında windows mobil 7 ile telefon cıkaracak

pRime.

pRime.

Üye
Eğer büyük ekran sevmem dersen N8 al.

Uruloki

Uruloki

Üye
N8 derim ama E7 nin ekranıda süper hem 4" hemde CBD ki artık çoğu cep telefonu sitesi onu tercih etmeye başladı yani samsung un super amoled i geçiliyor artık ama kullandığım için N8

hüseyinyalcin

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş bende e7 kulanıyorum sırf merakımdan soruyorum e7 nin ekranı tabki güzel hd filimler oun fln çok içaçıcı...

'Patron

'Patron

Üye
Bence e7 al kardeş.

pasha14

pasha14

Üye
İkiside çok güzel ve kullanışlı telefonlar. Eğer kamera benim için önemli diyorsan N8 al.
Ben millete hem dokunmatik hemde qwerty klavyem ile hava atacağım diyorsan E7 al.

silver021

silver021

Üye
sırf bir klavye içinse değmez o zaman n8 derim.
e7 çok pahalı 1500 fiyat civarında vede o fiyata onun yerine tonlarca mükemmel cihaz var.
en basitinden büyük ekran dersende htc desire hd alırsın o fiyata.
e7 donanım olarak n8 le birebir aradaki onca fiyat farkını bence haketmiyor.

ayrıca uruloki teşekkür ederim süperamoledin e7 de kullanıldığını bilmiyordum bizi aydınlattığın için teşekkürler

61semih

61semih

Üye
e7 daha karızma duruyor bence aradakı faklar e7 nın ekran ve klavyesı n8 ın ıse pıyasadakı telefonlar arasında en ıyı kameraya sahıp olması,ager sabırlı olurda beklersen 3 5 ay nokıa dan atak beklıyorum ben n8 ın cıft ıslemcılı versıyonunu cıkaracakmıs sanırım bu forumdada acmıstım zaten konusunu onu bekle derım o cıkınca zaten n8 ın dıyatıda duşer.tabıkı tercıh senın

Uruloki

Uruloki

Üye
silver yok super amoled yok yine amoled üzerinde clear black display var nokia kendi geliştirmiş ben geçen bir fotoğraf gördüm galaxy s ile aynı görüntüyü veriyor cihaz yani ikiside güneş altında ama gayet net bir şekilde gözüküyor ve evet semih e katılıyorum biraz beklersen nokia büyük bir atak yapacak hem N9 olsun hem son demlerini yaşayan symbian olsun gayet güzel cihaz çıkaracaklar hemde windows phone 7 ile çalışan cihazlar gelecek ki windows phone 7 bayağı geliştiriliyor ama sen bilirsin ben olsam beklerim şöyle bir eylül ekime kadar çünkü ben N8 i beklemiştim o süre zarfında

celatx

celatx

Üye
e7 bence büyük ekranı kim sevmez :ehe

Starsley

Ben sevmem.. :ehe: 4inç abartı bence ama iş telefonu zaten bu ben n8 öneririm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...