E66 yeni yazılım sertifika sorunu? yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

lord1

lord1

Üye
    Konu Sahibi
E66 yeni yazılım sertifika sorunu? yardım!!!
:allalla:arkadaşlar benim telefonum nokıa e66 önceki gün yazılımı yeniledim. fakat daha önce yaptığım x-plore ve hello carbide sertifika sorununu çözme işlemini yaptığımda sonuç alamadım. diğer alternatifleride denedim olmadı.lütfen bu yeni yazılım lar için sertifika problemini nasıl çözücez yardımcı olacak arkadaşlara ve üstadlara şimdiden teşekkürler.sertifika sorunu çözülmeden telefonum bir hiç.:allalla:

• Beğen
Tepkiler: kayfuuu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
:allalla:arkadaşlar benim telefonum nokıa e66 önceki gün yazılımı yeniledim. fakat daha önce yaptığım x-plore ve hello carbide sertifika sorununu çözme işlemini yaptığımda sonuç alamadım. diğer alternatifleride denedim olmadı.lütfen bu yeni yazılım lar için sertifika problemini nasıl çözücez yardımcı olacak arkadaşlara ve üstadlara şimdiden teşekkürler.sertifika sorunu çözülmeden telefonum bir hiç.:allalla:
Kardeş yeni versiyonların kırılmasını beklicen ama fazla sürmez.n78 için ben 1 ay falan beklemiştim.

utangacc

utangacc

Üye
benimde e65 dün akşam yükselttim versiyonu artık hack olmuyor hello carbide yemiyor gizli dosyalar açılmıyor bekleyeceğiz başka yolumuz yok umarım kısa sürer

MXKM

MXKM

Üye
E66 için hala bekliyoruz...

yasarsoy

Üye
selam E66 yeni sürümü bende yükledim ve sorunlar aynen yazdıklarınız gibi
bekleme listesine beni de kaydedin
yeni satın alan arkadaşlar versiyon yükseltme yapmasınlar

sudo

Üye
direk en yüksek olarak çıktı paketten şanssızım :(

MXKM

MXKM

Üye
adresinden HelloOX 1.02 dosyasını bilgisayarınıza indirin.Sonra sırasıyla; 1. Dosyanın içindeki MapDrives.Unsigned.sis dosyasını sertifikalandırıp telefonunuza yükleyin. 2. Yine dosyanın içindeki HelloOX.1.02.Unsigned.sis dosyasını da sertifikalandırıp telefonunuza yükleyin. 3. İşlem bitti! Hepsi bu kadar. 200.21.118 Versiyonlu (En son güncel versiyon.) Nokia 66 bu programlar ile Hack edilmiştir.(Bu programları yüklemeden önce son sürüme upgrade etmenizi öneririm.)

ahenk

ahenk

Üye
arkadaşim bu versiyonlar sertifikasız olmuyor forumda opda dan nasıl sertifika alinır ve prolar nasil sertifikalandırılır anlatılıyo albi sertifika bak rahatına

MXKM

MXKM

Üye
Cep telefonuna bazı programları yükleyebilmek için sys ve system gibi dosyalara girip işlem yapmak gerekiyor. Sadece programları sertifikalamak yetmiyor! Bunun için hack işlemi yapmak gerekiyor. Yine de sen bilirsin.

buraq85

buraq85

Üye
ya dalgamı geçiosun biz sertifika sorunumuz var diyrz sen programları kaymuşsun sertifikalandr yükle hallolsun diosunya

HyPeROpTiK

Üye
Arkadaslar son surum yuklendiysek eger ki sayet ben yukledim en son surumunu nasil olduda bu hatayi yaptim anlamadim lakin eski surumu geri yukleme yapamiyormuyuz tekrardan ????

mtn1905

Üye
arkadaşlar bu konuda Reis-i Eagle ın açmış olduğu bir konu var onu takip edin ben yaptım sertifika sorunu ortadan kalktı.E66 için konuşuyorum

ahmetcalimli

Üye
arkadaşlar ne yapıcaz? bi yardım edin telefona hiçbirşey yükleyemiyorum

ocanbey

Üye
bende de aynı sorun var...

exelanc

Üye
e66 yeni versiyonun hack i nasıl olacak yardım edin kıracam teli lütfen

hakan7610

Üye
bende e66 kullanıyorum yeni versiyonda neler yeni gözle görülen birşey yada performans boş ram artışı oluyormu... hack için çok bekledim %100 çözülene kadar yeni versiyon yüklemeyi düşünmüyorum. Geçen nokıayla dalga geçerken mağdur duruma düşmeyelim ))önceki versiyonu cepteam daki bir konudan hackledim çok basit 3 dk admin amacım reklam yapmak değil sadece faydalı olabilmek site ismini istersen silebilirsin.

Üst Alt