E65 Tema Yükleme Problemi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

selcuky76

Üye
    Konu Sahibi
E65 Tema Yükleme Problemi!!!
E65 model cep telefonlarına tema yüklenmiyor,her seferinde sertifika hatası veriyor,telefonun saatini geriye aldığımda sertifika süresi gelmemiş bu sefer ileriye aldığımda sertifika geçmiş falan diyor,nerdeyse gün gün denedim ama faydası olmadı,bu tabi sadece temalarda değil bazı programları yüklerkende olabiliyor.
Bu sorunun çaresini bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler....

dede9971

Üye
kardeş aynı sorun bendede var. arkadaşlar az gezegenin adamı olun cevap yazın buraya...

ceo

Üye
Arkadaslar Telefonunuzun Tarihini 1 Yil Geriye Alin Ornek Olarak 2006 Mesela, Sonra Tekrar Deneyin Yuklemeyi< Sorunsuz Sekilde Yukleyecekti< Yukledikten Sonra Tarihi Eski Haline Alabilirsin Tekrar

selcuky76

Üye
    Konu Sahibi
Tarih olayını denedim dediğim gibi nerdeyse yıl bi yana gün gün ama nafile...

misto

Üye
bende e65 tema sorunundan sıkayetcıyım tarıhı gerı aldım yıne olmadı ama sanırım tema uzantısı sis deil de jar uzantılı olursa kabul edıomus bende jar uzantılı tema bulamadım yardımcı olursanıs sevınırım sımdıden tesekkurler

g_dozer

Üye
E65 ime tema yüklemye çalışıyorum ancak olmuyor sertifika hatası veriyor ne yapabilirim burda yazanları denedim ancak hiç biri olmadı bir yolu varmı yada bu sertifika nedir bilen varsa yardım lütfen

POWER

POWER

Üye
"Sertifika sorunu çözüldü

Arkadaslar os 9.1 ve 9.2 isletim sistemli telefonlarinda oyun ve program yüklerken karsilastiginiz sertifika sorununu ortadan kaldirmis bulunuyoruz. vatana millete hayirli olsun...

1. asama
Telefonunuzun menüsünden araçlara girin

Oradan da uygulama yöneticisine...
Sonra seçenekleri seçin
Daha sonra ayarlara girin....

2. asama

ardakaslar bu secenekleri aynen girin....

Yazilim yükleme:
TÜMÜ

çevrim içi sertifika kontrol:
AÇIK

Standart Web adresi: Bos olacak
"

Exelanstan alıntıdır.

• Beğen
Tepkiler: artwinli_08 ve sonkralbn
Att5ack

Att5ack

Üye
:megafon:abi bnm de e65im var ve mobile9.com diye bi site var ordan e61 temalarından buldum onlar uyuyo sen de bi bak

misto

Üye
P_O_W_E_R dedıgın yolları ısledım tekrar denedım aynı hatayı yıne verdı. aratırman yeterlı bısım ıcın saolasın

tarumrimedya

Üye
power in dediğini yap olmadı gene tarihi geri al
ben denedim oluyor

KANUNSUZ_07

Üye
Ben De Sadece Internet Dünyasinda 3 Tane Sağlikli şekikde çalisan Bulabildim...:)

sesamee

Üye
arkadasım gercekten oldu artık :) yüklenıyorçok tesekkur ederim

taipan

Üye
arkdaşlar tam bir bilgim yok ama e65 3g uyumlu bu yüzden işletim sistemi symbian 9,1 3rd. yani tema oyun vb şeyler araken buişletim sistemine göre arayın.mesela bende ilk aldığıumda sertifika hatası veriyordu fakat bunu öğrennice artık vermiyor.umarım yardımcı olmuşumdur

ugurist

Üye
Allah Razi Olsun Kardes Sertifika Sorunu Oldu.. Istediğim Oyun Ve Programi Yüklüyorum...

ogamecan1

Üye
arkadaşlar ne yaptıysam olmadı kafayı yemek üzereyim bu özellikte bir tel nasıl sis dosyalarını desteklemez anlamadım gitti e65 modeli

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim iyidiyorsunda dediğini aynen yaptım olmuyor nasıl bir işitir ya daha gelişmiş bir model 6600 kadar bile değil nerden bulacaz yok rar dosyası falan filan aldığıma pişman oldum bu e65 i ya yardımlarınızı bekliyoruz saygılar

efnic

Üye
merhaba arkadaşlar sertifika sorununu uygulama yöneticisine gelip ayarları seçersiniz orada tümü seçeneği var onu işaretlerseneiz sorun ortadan kalkacaktır ama sunu unutmayalım önce tarih değiştirmek daha dogru olur.

ugurbeckham

Üye
eline saglık vallaha sıkılmıstım iice simdi düzeldi sagol

6630bilal

Üye
KARDEŞ E 65 TEMA VE PRO YÜKLERKEN SERTİFİKA ZAMANI GEÇMİŞ İSE TARİHİ GERİ ALIN YALNIZ ÇOK GERİ ALIRSANIZ DA SÜRESİ GELMEMİŞ DEYİN GENELDE SADECE BİR SENE GERİ ALDIĞINIZ ZAMAN DÜZELİYOR. OK BUNUN YANINDA PRO YÜKLERKENDE ŞİMDİ BİR PRO VERECEM ONUNLA SERTİFİKALANDIRABİLİRSİNİZ TÜM PROLARI HEMDE ÇOK KOLAY BİR ŞEKİLDE

NEYSE PRO SignSIS-GUI_v1[1].1 PROĞRAMIDIR BUNU BULUN SİZİN YAPMANIZ GEREKEN SADECE İMEİ NOSUNU YAZMANIZ VE SULTAN KEYİ TANITMANIZ OK KENDİNİZE İYİ BAKIN

nokia E65

Üye
çok sağol çok yardımcı oldun

hunterbey

Üye
programlar artık yükleniyor çok teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt