E65 Tema Yükleme Problemi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Billuratesece

Billuratesece

Üye
cok cok cok cok tesekkur ederım sana power gunlerdır cevabını bulamadıgım fakat benı sınır harbıne sokan bır sorunun cevabıunı aldım uyguladım ve evvveeet

cok tesekkur ederım

sivaslisergen

Üye
yaf arkadaşlar benim e 65 de hepsi yüklüydü temaların dots ların hepsi pembe kahverengi gri felan 7-8 tane wardı sonra bide telofonda wireless olduğundan mosh.nokia.mobi ye girdim orda arama bölümüne s60 themes yazdım bir sürü tema gelidi onlarıda indirdim toplam 18 tane tema vardı ben daha sonra hafıza kartını biçimlendirdim sonra aynı işlemleri yapmaya kalkıştım olmadı 1-2 tane zar zor yükledim diğerlerini indirip yüklediğimde yüklenemiyo diyo

ilyasbak

Üye
kardeş aynı sorun bendede var. arkadaşlar az gezegenin adamı olun cevap yazın buraya...

merhaba arkadaslar eğer bu sertifika sorununuz devam ediyorsa bende bunun kesin çözümü olan bi program var eğer lazim ise buraya kullanima açalim şimdi niye açmiyom sorusuna cavap ise sırf bu formu gezinirken hoşuma gitti ve uye oldum yeni kurallari bilmiyorum bu mesajimin iletileceğinden de emin değilim

--------------- Ekleme ---------------

yaf arkadaşlar benim e 65 de hepsi yüklüydü temaların dots ların hepsi pembe kahverengi gri felan 7-8 tane wardı sonra bide telofonda wireless olduğundan mosh.nokia.mobi ye girdim orda arama bölümüne s60 themes yazdım bir sürü tema gelidi onlarıda indirdim toplam 18 tane tema vardı ben daha sonra hafıza kartını biçimlendirdim sonra aynı işlemleri yapmaya kalkıştım olmadı 1-2 tane zar zor yükledim diğerlerini indirip yüklediğimde yüklenemiyo diyo

hafiza kartini biçimlendirsende o dosyanin cerezleri bellekte sakli gömülü yani mosh u bende kullaniyorum ssorun yaşamadim mosun en sevdiğim tarafi telefona format atsanda mosh hesabina girince ne yuklediysen tekrar yukleyebilmen kaybolmuyo dosyan yani saygılar

doganbjk

Üye
NOKIA E65 SERTİFİKA SORUNU VE ÇÖZÜMÜ:

- telefonun tarihini 1 - 2 sene ileri ya da geri alıyorsunuz (ben 2009 yaptım).

- Menü > Araçlar > Ayarlar > Güvenlik > Sertifika Yönetimi içinde bulunan 10'dan fazla sertifikanın Seçenekler > İşaretle/İş.Kaldır > Tümünü İşaretle diyerek tekrar Seçenekler'den bunların hepsini Sil seçeneğiyle silin.. Sadece 6 adet sertifika silinmeyecektir.. kalan sertifikalara demirbaş sertifikalar diyebiliriz.

- daha sonra buradan çıkın. Menü > Araçlar > Uygulama Yöneticisi (uyg. Yön. adıyla geçer) burada Seçenekler'den Yazılım Yükleme sekmesindeki "Sadece İmzalı" seçeneğini "Tümü" olarak değiştirin. hemen altındaki Çevrimiçi Sertifika Kontrolü'nü de Kapalı konumuna getirin..

- telefonun tarihini tekrar bulunduğunuz güne çevirin.

artık program yüklemeye başlayabilirsiniz..

DİKKAT: SERTİFİKA KONTROLÜ BU İŞLEMLERDEN SONRA TELEFON TARAFINDAN YAPILMAYACAĞINDAN KURDUĞUNUZ HER PROGRAMA DİKKAT ETMENİZ GEREKMEKTEDİR!! BİLMEDİĞİNİZ VE ARAŞTIRMADAN YÜKLEDİĞİNİZ UYGULAMALARLA TELEFONUNUZA VİRÜS VEYA ZARARLI DOSYALAR BULAŞABİLİR!!!

Bu gayet güzel bi açıklama olmuş. Denedim oldu tarihi ileri aldım. Teşekkürler.

Carizzzma

Üye
Power eywallah kardeşim sorunsuz yükleyebiliyorum artık temaları... (ayrıca zedge.nette zengin ve güsel tema arşivi mevcut bilginize)

pavilion

pavilion

Üye
arkadaşlar bu olay gayet basit, uygulamalar > uygulama yöneticisi > ayarlar a girin "Yazılım yükleme" seçeneğini "tümü" olarak değiştirin olay tamamdır :)

herkul74

Üye
arkadaslar ben tema yükleyemiyorum e65 cvp veren varmi nasil olacak

black_hacker

Üye
valla ben power kardeşimin dediklerini yaptım tıkır tıkır yükledi saolasın kardeş

sopaoglu

Üye
merhaba arkadaşlar benimde bir e65 var ve yukarıda yazdiklarinizi yaptım fakat uygulama yöneticisinden ayrlara giriyorum YAZILIMI YÜKLEMEYİ değiştiremiyorum tümü olmuyor SADECE İMZALI değişmiyor :( bana yardım edebilirseniz çok sevinirim...

tarangula

Üye
arkadaşlar bu olay gayet basit, uygulamalar > uygulama yöneticisi > ayarlar a girin "Yazılım yükleme" seçeneğini "tümü" olarak değiştirin olay tamamdır :)
aynen adam haklı olduyo ;) thx kardeşşşşş:pro:

tutbet

Üye
yaa çıldırmak üzereyim lütfn yardmcı olun e 65 tel var tel tema yükledim probelme çıkmadı şimdi arayanın resmini tam ekran göster diyorum falakt sis dosyalarını kabul etmiyor diyorr bu arihi falan nerden yapıyosunz uygulama yönetcisinden tümü dedim sorun çözülmedi nasıl yapabilirm ltfn yardımcı olun :((

cengo75

Üye
p.o.w.er'ın dediklerini aynen yerine getirin ama tarihle oynamaya gerek yok. çünkü zaten ayarlarda her şeyi tanı diyorsun alete ( o yüzden tarih anlamında sertifikanın kafasını karıştırmaya gerek kalmıyor) ve bir kaç defa sana eminmisin diye arka arkaya yükelemek istediğinden eminmisin diye soruyor...bu bağlamda bu model ne korunaklı olduğunu ve senin hatadan dönmen için uyarı anlamında seni döndürmeye çalışıyor... çünkü eğer uygulamada virüs varsa aklını başına al diyor..ben yaptım çalışıyor... zedge'den tema indirdim

unique1907

unique1907

Üye
arkadaslar bu denılenleri yaptım yuklemeden once tarıhıde bugune aldım sertifika için biyere bağlanmaya calıstı sonrada yukledı ve su an tema yuklendı tesekkurler

my_yusuf

Üye
olmuor bilader yaf hep seftifika felan diyor

zhepp

Üye
bende mobile9 dan indirdim çok güzel şeyler var

tamirci48

Üye
ya nihayet elinize sağlık

nurisim

nurisim

Üye
bende bu sorunu çok yaşadım ama çözümünü buldum uyg. yön.seçenek.ayarlar.yazılım yükleme~_tümü.çev.içi.sert.kont. kapalı...bunu yaptıktan sonra arçlar .ayarlar.güvenlik.sertifikayön.diyorsunuz ardından seçenek.tümnü işaretle ve sil diyorsunuz 6 tanesini silemiyor dio ve sorun çözülmüş oluyor teme program ne istiyosanız yükliyebilirsiniz

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca bir tema adresi vereyim buraya üye olrak kendi temanızıda yapabilirsiniz

lord74

lord74

Üye
Geri alıp kullan ne zararı varki :D

mhmtclr

Üye
power çok sağol kardeş tarihi değiştirmedende oluyo temalar sitesindeki temalar uyuyo telefona biraz kasıyo makineyi ama yükleniyo

ozi_kim

Üye
beyler çözüm arkadaşta tarih ile oynamayın Sertifika sorunu çözüldü

Arkadaslar os 9.1 ve 9.2 isletim sistemli telefonlarinda oyun ve program yüklerken karsilastiginiz sertifika sorununu ortadan kaldirmis bulunuyoruz. vatana millete hayirli olsun...

1. asama
Telefonunuzun menüsünden araçlara girin
Oradan da uygulama yöneticisine...

Sonra seçenekleri seçin
Daha sonra ayarlara girin....

2. asama

ardakaslar bu secenekleri aynen girin....

Yazilim yükleme:
TÜMÜ

çevrim içi sertifika kontrol:
AÇIK

Standart Web adresi: Bos olacak
"

Exelanstan alıntıdır.
çözüm power thanks

Takipçi Satın Al

Üst Alt